Ο Ουγγαρέζος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα: «Έχω χ@@τει πάνω μου» (vid)

Ο Ουγγαρέζος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα: «Έχω χ@@τει πάνω μου» (vid)
Κείμενο για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει γίνει στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο ίδιος στο τελευταίο «Πρωινό» της φετινής σεζόν ήταν εμφανώς συγκινημένος αφού αποχωρεί από την εκπομπή μετά από αρκετά χρόνια με σκοπό να κάνει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι αυτό.

Μάλιστα, σε άρθρο του στο Znews.gr, αναφέρθηκε σ΄αυτό το θέμα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «έχω χ@@τει πάνω μου για την συνέχεια...».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Επειδή, τα Fake News είναι κάτι ακόμη πιο «δικό μας» που χτίσαμε Κυριακή την Κυριακή, εβδομάδες τώρα, αδέλφια μου, «συζητώντας» με τη βοήθεια και των Social Media για τα πάντα σ’εσάς θα το πω: Έχω χ@@τει πάνω μου για τη συνέχεια… Ναι, ακούω το όνομά μου να συζητιέται για το που θα βρεθώ επαγγελματικά την επόμενη σεζόν και δε σας κρύβω ότι κολακεύομαι, όπως θα έκανε κι ο διπλανός σας. Επειδή, όμως αυτά, όσο όμορφα κι αν είναι, παρέρχονται και καλό είναι να συμβαίνουν μέχρι μια-δυό φορές στην επαγγελματική ζωή μας… Επειδή ανυπομονώ να ζήσω πιο ουσιαστικές χαρές, όπως τη δημιουργία μιας οικογένειας και… Επειδή, η δουλειά μου εκτός από βιοποριστικό μέσο για να φτάσω αυτές τις χαρές είναι και κομμάτι μου, χωρίς το οποίο (την επικοινωνία μας) δε μπορώ να ισορροπήσω μέσα μου…».

Όσα έγραψε σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον σχολιάστηκαν και στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι not».