Ο Berlin του «La Casa de Papel» απήγγειλε στίχους στο αρχαίο θέατρο της Μήλου (vid)

Ο Berlin του «La Casa de Papel» απήγγειλε στίχους στο αρχαίο θέατρο της Μήλου (vid)
Στη Μήλο συνεχίζει τις διακοπές του ο Berlin του «La Casa de Papel».

Ο Berlin του «La Casa de Papel» κάνει τις διακοπές του στην χώρα μας και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα, όπου απόλαυσε τον καφέ του στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Αυτές τις ημέρες έχει επιλέξει τη Μήλο για να συνεχίσει τις διακοπές του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Instagram.

Ο Πέδρο Αλόνσο, όπως είναι το όνομα του ηθοποιού, βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο του νησιού και απήγγειλε τους στίχους ενός ισπανικού θεατρικού έργου.

Περισσότερες λεπτομέρειες έδωσε ο ίδιος με τη λεζάντα που έγραψε στην ανάρτηση (στα ισπανικά, τα ελληνικά και τα αγγλικά):

«Ελλάδα! (Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για το αστείο, πρόκειται για τον μονόλογο της Ροζάουρα στο "La vida es sueño" του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, όταν πέφτει από το άλογό της καθώς φτάνει σε μια ξένη χώρα. Το είχα σελίδα προς σελίδα, κολλημένο σε έναν τοίχο για τουλάχιστον δύο χρόνια. Είναι αναμφίβολα το έργο της ισπανικής χρυσής εποχής που αγαπώ περισσότερο). Τι θαυμάσια Ελλάδα. (Ονειρεύομαι ότι είμαι εδώ από αυτές τις φυλακές φορτωμένες και ονειρεύομαι ότι σε μια άλλη πολιτεία είδα τον εαυτό μου σε μια πιο κολακευτική κατάσταση. Τι είναι η ζωή; Μια φρενίτιδα. Τι είναι η ζωή; Μια ψευδαίσθηση, μια σκιά, μια μυθοπλασία και το μεγαλύτερο αγαθό είναι μικρό: Πως όλη η ζωή είναι ένα όνειρο και τα όνειρα είναι όνειρα)».