Αντιδράσεις στα social media για την πολύωρη κράτηση της 19χρονης από την Ηλιούπολη, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο (pics)

Αντιδράσεις στα social media για την πολύωρη κράτηση της 19χρονης από την Ηλιούπολη, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο (pics)
Σύμφωνα με όσα είπε η νεαρή κοπέλα από την Ηλιούπολη στους αστυνομικούς, ζούσε έναν εφιάλτη, καθώς ο αστυνομικός τη βίαζε, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Η υπόθεση της 19χρονης η οποία κατήγγειλε πως την εξέδιδε ένας αστυνομικός στην Ηλιούπολη, έχει προκαλέσει σοκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος φέρεται να την βίαζε από όταν εκείνη ήταν 11 ετών. Αμφότεροι έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη

Αντιδράσεις στα social media

Ωστόσο, πολλές είναι οι αντιδράσεις στα social media, για το γεγονός πως η κοπέλα κρατήθηκε πολλές ώρες στο τμήμα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την δικηγόρο της κοπέλας: «Η αστυνομία είχε πιάσει τον βασανιστή της αλλά δεν τον έχουν συλλάβει, τον έχουν "προσαγάγει" παρ’ ότι ο νόμος λέει ότι όταν καταγγέλλεται αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, πρέπει να συλληφθεί και να πάει στον εισαγγελέα».

Συγκεκριμένα η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη μίλησε το βράδυ του Σαββάτου (10/7) στην ιστοσελίδα «The Press Project» αναφέροντας: «Το κορίτσι ήταν από το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης μαζί με τον δικηγόρο της και ζητούσε να κάνει μήνυση. Η αστυνομία είχε πιάσει τον βασανιστή της αλλά δεν τον έχουν συλλάβει, τον έχουν "προσαγάγει" παρ’ ότι ο νόμος λέει ότι όταν καταγγέλλεται αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, πρέπει να συλληφθεί και να πάει στον εισαγγελέα».

Τελικά η κοπέλα, αν και χρειαζόταν ιατρική φροντίδα, διακομίστηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στη Λεωφόρο Κηφισίας.