Τρισδιάστατη γιγαντιαία γάτα στο Τόκιο μαγνητίζει τα βλέμματα (vid)

Τρισδιάστατη γιγαντιαία γάτα στο Τόκιο μαγνητίζει τα βλέμματα (vid)
Η ανάλυσης 4K οθόνη δείχνει τη γάτα να περπατά και να νιαουρίζει. Φαίνεται να ξυπνά το πρωί και μέχρι το απόγευμα μπορεί να τη δει κανείς να στέκεται όρθια και να νιαουρίζει στους περαστικούς.

Μια γιγαντιαία τρισδιάστατη γάτα εμφανίστηκε σε μια πινακίδα στο Τόκιο, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης, προκαλώντας έκπληξη και σοκ στους περαστικούς. Η γάτα εμφανίζεται μεταξύ διαφημίσεων και είναι τόσο υπερρεαλιστική που πραγματικά τρομάζεις, νομίζοντας ότι είναι ζωντανή, καθώς προβάλλεται σε μια led καμπύλη οθόνη 155 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Σιντζούκου.

Η ανάλυσης 4K οθόνη δείχνει τη γάτα να περπατά και να νιαουρίζει. Φαίνεται να ξυπνά το πρωί και μέχρι το απόγευμα μπορεί να τη δει κανείς να στέκεται όρθια και να νιαουρίζει στους περαστικούς. Το βράδυ ξαπλώνει και κοιμάται με το κεφάλι ακουμπισμένο στις πατούσες της.

Αν και η πινακίδα δεν έχει κάνει ακόμη τα επίσημα εγκαίνιά της -αυτό θα γίνει στις 12 Ιουλίου-, οι δοκιμαστικές εκπομπές πραγματοποιούνται από τον περασμένο μήνα. Η γάτα «Σιντζούκου» έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να την αποκαλούν «χαριτωμένη» και να εκφράζουν την έκπληξή τους για την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Πηγή: Reader.gr