Εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή, 11 Ιουλίου - Το ωράριο

Εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή, 11 Ιουλίου - Το ωράριο
Ανοιχτά θα παραμείνουν -προαιρετικά- τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σε συμφωνία με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το προαιρετικό άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, ούτως ώστε να κάνουν οι καταναλωτές τα ψώνια τους ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων. Σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τονίζεται: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, σε συμφωνία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανακοινώνει επίσημα ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 18:00. Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον».

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει από τις 5 Ιουλίου και θα διαρκέσουν ως τις 31 Αυγούστου.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ

Ανάλογα με την εκάστοτε αλυσίδα των σούπερ μάρκετ στη χώρα μας, η λειτουργία τους είναι διαφορετική. Καλό είναι οι καταναλωτές να επικοινωνούν με τα καταστήματα που τους ενδιαφέρουν προκειμένου να ενημερώνονται για το ακριβές ωράριο λειτουργίας.

ΠΗΓΗ: Reader.gr