Γιώργος Λιάγκας: «Η τηλεόραση χρειάζεται πρόσωπα σαν τον Καφετζή, τη Βέλλη και τον Μπάρτζη για να τους γελοιοποιήσει» (vid)

Γιώργος Λιάγκας: «Η τηλεόραση χρειάζεται πρόσωπα σαν τον Καφετζή, τη Βέλλη και τον Μπάρτζη για να τους γελοιοποιήσει» (vid)
H εμφάνιση του Τζέιμς Καφετζή, της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη στα MAD VMA 2021 σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο σχολίασαν σήμερα (9/7) στο «Πρωινό» την εμφάνιση της τριάδας του Survivor, δηλαδή του Τζέιμς Καφετζή, της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη.

Αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε: «Μου αρέσουν τα ρούχα τους, τώρα εντάξει, η φωνή οκ...», με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τον λόγο: «Παιδιά, είναι αυτό που λέω εγώ. Βρήκαμε παπά, να θάψουμε πέντε, έξι. Είναι αυτά τα λάθη που κάνει η τηλεόραση. Βγαίνουν τρια παιδιά, συμπαθέστατα κατά τα λοιπά, για ποιο λόγο πρέπει όλοι να γίνουμε παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες κλπ; Ο καθένας είναι στον τομέα του καλός. Τούτος εδώ ας πούμε (Γιώργος Ασημακόπουλος) είναι πολύ καλός στα ρούχα. Γιατί να πάει να γίνει ηθοποιός τώρα ας πούμε;».

«Η τηλεόραση έχει ανάγκη από πρόσωπα παγκοσμίως. Πρόσωπα της επικαιρότητας που θα δείξει ο χρόνος αν θα κρατήσουν ή όχι», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Για να τους γελοιοποιήσει. Μα τι πρόσωπα! Τώρα τους λένε "ελάτε στα Mad" που είναι μια σημαντική βραδιά και μπράβο και στον Κουρή που τα κάνει. Από την άλλη έχουν μια δημοφιλία, να τους φωνάξω να τραγουδήσουνε, θα τσιμπήσουνε; Λέει ο άνθρωπος που το σκέφτηκε...», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει «μπορεί να τους ήθελε ο Stan».

«Ο Stan δεν νομίζω, είναι καλλιτεχνάρα φοβερή. Δηλαδή είπαν «θέλουμε 3 φωνές» και να ζήτησε αυτούς ο Stan, εντάξει...», συνέχισε με έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν πιστεύω να τους έβαλαν με το ζόρι. Και τον Stan επίσης δεν τον έβαλαν με το ζόρι να το κάνει όλο αυτό, άρα κι αυτός θα ήθελε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.