Συγκλονιστικό video: 6χρονη σώζεται από τον απαγωγέα της και κλαίγοντας ζητάει τον μπαμπά της (vid)

Συγκλονιστικό video: 6χρονη σώζεται από τον απαγωγέα της και κλαίγοντας ζητάει τον μπαμπά της (vid)
Ένας γείτονας είδε τη στιγμή της απαγωγής, ειδοποίησε την αστυνομία του Λουίσβιλ που μέσα σε 30 λεπτά είχε συλλάβει τον δράστη.

Την επιτυχημένη απελευθέρωση μίας 6χρονης από τον απαγωγέα της κατέγραψαν η κάμερες σώματος δύο αστυνομικών στις ΗΠΑ και δόθηκαν στην δημοσιότητα από το «Louisville Metro Police Department».

Το περιστατικό συνέβη στις 2 Ιουλίου, όταν το μικρό κοριτσάκι βρισκόταν έξω από το σπίτι του και έκανε ποδήλατο. Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε ακριβώς δίπλα της και από μέσα βγήκε ένας άνδρας, ο οποίος την σήκωσε και την έριξε μέσα στο Ι.Χ που οδηγούσε, πριν αναπτύξει ταχύτητα και φύγει.

Η σωτήρια μαρτυρία

Ευτυχώς εκείνη την ώρα ένας γείτονας ήταν έξω στον κήπο του και είδε όλη την σκηνή, με αποτέλεσμα να μπορεί να δώσει λεπτομερή περιγραφή στην αστυνομία τόσο για το περιστατικό, όσο και για το όχημα του δράστη.

«Μας είχε χαλάσει το αυτοκίνητό μας και ήμασταν έξω από το σπίτι εκείνη την ώρα. Κοίταζα απλά τον δρόμο και είδα το αυτοκίνητο να στρίβει από το στενό και να σταματάει στην μέση», είπε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας το πως έγινε το περιστατικό.

απαγωγέας

Άμεση κινητοποίηση

Χάρη στην άμεση ενημέρωση που παρείχε, αλλά και την περιγραφή του, οι αστυνομικοί μπόρεσαν σε 30 λεπτά να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν όπως μπορείτε να δείτε στα videoς που δόθηκε στην δημοσιότητα.

  • Στο ένα η στιγμή που ο Robby Wildt συλλαμβάνεται...

  • Kαι στο δεύτερο τη στιγμή που φτάνουν ενισχύσεις και οι αρχές σώζουν το μικρό κοριτσάκι που κλαίγοντας ζητάει τον μπαμπά, με τον αστυνομικό να προσπαθεί να την ηρεμίσει.