Ξυλοκόπησε ξενοδόχο στην Κρήτη και του ζητούσε 50.000 ευρώ γιατί «νόμιζε» πως είχε σχέση με τη γυναίκα του

Ξυλοκόπησε ξενοδόχο στην Κρήτη και του ζητούσε 50.000 ευρώ γιατί «νόμιζε» πως είχε σχέση με τη γυναίκα του
Τόσο ο δράστης του ξυλοδαρμού, όσο και η 43χρονη σύζυγός του, συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τον εκβιασμό και τον ξυλοδαρμό ενός ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην πόλη.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr ο σύζυγος μίας υπαλλήλου της επιχείρησης, κατηγορούσε το θύμα πως είχε ερωτική σχέση με την γυναίκα του και του ζητούσε το ποσό των 50.000 ευρώ.

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Απαιτούσε να την απολύσει και να την αποζημιώσει όπως προβλέπει ο νόμος, με τον επιχειρηματία να μην δίνει σημασία στον εκβιασμό και στα πολλά μηνύματα που λάμβανε από τους δύο.

Έτσι, πριν από λίγες ο δήθεν απατημένος σύζυγος τον επισκέφτηκε και του επιτέθηκε, ξυλοκοπώντας τον. Κάτι που αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο ξενοδόχος επισκέφτηκε την αστυνομία υποβάλλοντας μήνυση στο ζευγάρι και δείχνοντας στους αστυνομικούς τα μηνύματα που του είχαν στείλει και που είχαν κυρίως να κάνουν με την χρηματική τους απαίτηση.

Οι αστυνομικοί της Υ.Α Ηρακλείου συνέλαβαν το ζευγάρι, με την κατηγορία του εκβιασμού και αναμένεται να οδηγηθούν και οι δύο στον εισαγγελέα Ηρακλείου.