Απίστευτη καταγγελία: Κάλεσαν ηθοποιούς για δοκιμαστικό γύρισμα σε δεξίωση, αλλά ήταν πραγματικός αρραβώνας (pic)

Απίστευτη καταγγελία: Κάλεσαν ηθοποιούς για δοκιμαστικό γύρισμα σε δεξίωση, αλλά ήταν πραγματικός αρραβώνας (pic)
Σύμφωνα με την καταγγελία Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κλήθηκαν να βοηθήσουν ως σερβιτόροι στον αρραβώνα.

Μία αδιανόητα καταγγελία έκανε η Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

Σύμφωνα με αυτή γνωστή εταιρία κάλεσε ηθοποιούς και όχι μόνο, σε ένα δοκιμαστικό που υποτίθεται πως ήταν σε δεξίωση, μόνο που το γύρισμα ήταν για 10 περίπου λεπτά.

Όταν ολοκληρώθηκε τους ζητήθηκε να βοηθήσουν ως σερβιτόροι, καθώς η δεξίωση του δήθεν γυρίσματος, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν οικείου προσώπου ανθρώπου της παραγωγής.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε την αντίδρασή τους.

Αναλυτικά η καταγγελία...

ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Φαίνεται πως αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου Χατζηδάκη, η εργοδοσία αρχίζει να εξαντλεί τα περιθώρια της φαντασίας, δείχνοντας καθαρά το τοπίο που ετοίμασαν για τον κλάδο μας, κυρίως στο οπτικοακουστικό.

Έτσι, γνωστή εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών και διοργάνωσης εκδηλώσεων, κάλεσε ηθοποιούς και άλλους εργαζόμενους κατόπιν επιλογής, για δοκιμαστικό γύρισμα. Κατά το γύρισμα, οι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν, έπρεπε να υποδυθούν τους σερβιτόρους σε μια δεξίωση αρραβώνα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν του γυρίσματος και αφού αυτό διήρκεσε 10 περίπου λεπτά, μετά την αποχώρηση του συνεργείου, οι συνάδελφοι αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ, οικείου προσώπου της παραγωγής όπου κλήθηκαν να συνεχίσουν να εξυπηρετούν εκ μέρους του catering και να σερβίρουν τους καλεσμένους!!! Αμέσως μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων, η εν λόγω παραγωγός έβγαλε εβδομήντα ευρώ να τα μοιραστούν.

Απευθυνόμαστε λοιπόν στην εν λόγω "κυρία", πρόεδρο της εταιρείας.. αν νομίζετε πως τέτοιου είδους απαράδεκτα περιστατικά, που εμπαίζουν τους εργαζόμενους με το χειρότερο τρόπο, θα περάσουν έτσι στο απυρόβλητο είστε γελασμένη.

Σας προειδοποιούμε κι εσάς και συνολικά όλη την εργοδοσία του χώρου που ξεσαλώνει και «κάνει πάρτυ» στις πλάτες των εργαζομένων.

Γνωρίζουμε ποιοί και πώς σας κακόμαθαν διαχρονικά. Αυτά όμως που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Θα μας βρείτε μπροστά σας. Και να είστε σίγουροι, πως στην επόμενη δεξίωσή σας δεν θα κάνουμε τους σερβιτόρους...