Ειδικός ταξιδιών συμβουλεύει: «Αυτή είναι η καλύτερη μέρα για να “πετάξετε” πιο φτηνά» (pic & vid)

Ειδικός ταξιδιών συμβουλεύει: «Αυτή είναι η καλύτερη μέρα για να “πετάξετε” πιο φτηνά» (pic & vid)
Σπέσιαλ συμβουλές από τον Κρίστιαν Γκρόσι για να ταξιδέψετε αεροπορικά αλλά και… φτηνά.

Ο Κρίστιαν Γκρόσι είναι ειδικός στα αεροπορικά ταξίδια και είπε μέσω του TikTok να συμβουλεύσει και να βοηθήσει τον κόσμο, ώστε να «πετάξει» την κατάλληλη μέρα και να εξοικονομήσει παράλληλα χρήματα.

Ο Κρίστιαν μάς λέει λοιπόν: «Η πιο φτηνή ημέρα της εβδομάδας για να “πετάξετε” είναι πάντα η Τρίτη και η Τετάρτη αλλά όχι πολύ προχωρημένη ώρα. Η πιο ακριβή μέρα για αεροπορική πτήση είναι η Κυριακή».

1

Στη συνέχεια, ο Κρίστιαν Γκρόσι έδωσε tips για τα παιδιά: «Αν “πετάτε” με παιδιά, κοιτάξτε το Frontier (πλατφόρμα κράτησης) γιατί τα παιδιά κάτω των 14 ετών πετούν δωρεάν όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικα».

Στη συνέχεια δίνει tips για τις αποσκευές, κάτι που απασχολεί πάντα τους περισσότερους: «Πετάξτε τότε με τη South West γιατί με το εισιτήριό σας, η πρώτη και η δεύτερη τσάντα σας είναι δωρεάν».

@christian.grossi

##fyp ##learnontiktok ##tellme ##traveltiktok ##SimlishSessions##cheaptravel

♬ original sound - Grossi

Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει, ότι για να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την «αριθμομηχανή χαμηλών ναύλων». Μια κατηγορία, που διαθέτουν πλατφόρμες κρατήσεων εισιτηρίων, όπως το δημοφιλές Skyscanner και δείχνει την πιο φτηνή πτήση σε ολόκληρο τον μήνα.