Η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού: «Φοβόμουν να εμβολιαστώ»

Η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού: «Φοβόμουν να εμβολιαστώ»
Η Χριστίνα Κεφαλά, παίκτρια του φετινού Survivor, έκανε γνωστό μέσω Instagram πως βρίσκεται στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής κορονοϊό που της προκάλεσε πνευμονία.
Στο νοσοκομείο με πνευμονία λόγω κορονοϊού βρίσκεται η Χριστίνα Κεφαλά την οποία φέτος είδαμε να διαγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. To 28χρονο μοντέλο που απουσίαζε τόσο από τον ημιτελικό όσο και τον τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό βαριάς μορφής που της προκάλεσε πνευμονία.

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας» έγραψε, παροτρύνοντας όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής, να μην το αμελήσουν, καθώς η ίδια το καθυστέρησε επειδή φοβόταν.

«Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί κάντε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι ας μη το κάνω ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από το να νοσήσετε θα είναι καλύτερο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Image

Image

Image

Πηγή: Reader.gr