Απασφάλισε η μαμά της Μαριαλένας για την επανασύνδεση με Σάκη: «Θα είναι άξια της μοίρας της» (vid)

Απασφάλισε η μαμά της Μαριαλένας για την επανασύνδεση με Σάκη: «Θα είναι άξια της μοίρας της» (vid)
Τώρα που η Μαριαλένα είναι έξω από το Survivor, η μητέρα της μίλησε χωρίς να προσπαθεί να κρυφτεί.

Καταιγιστική η μητέρα της Μαριαλένας, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της κόρης από τον τελικό του Survivor.

Η Γεωργία Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου σε αντίθεση με τα όσα βλέπαμε τις προηγούμενες ημέρες, ήταν ιδιαίτερα καυστική.

Ένα από τα πρώτα πράγματα λοιπόν που την ρώτησαν είναι αν όντως η Μαριαλένα είναι ζευγάρι και πάλι με τον Σάκη, κάτι που η ίδια αρνήθηκε, καθώς έτσι της είπε η κόρη της.

Μάλιστα όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε πως θα αντιδρούσε αν την ενημέρωνε πως θα είναι ξανά με εκείνον, απάντησε: «Εγώ θα την συμβούλευα "από τη στιγμή που θέλεις, αν θέλεις, παιδί μου να προχωρήσεις μαζί του, προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου"… Δεν τον πιστεύω πια, δεν το πιστεύω».

Σε εκείνο το σημείο ρωτήθηκε από την Φαίη Σκορδά, αν της είπε κάτι η Μαριαλένα και απάντησε: «Δεν μου είπε πολλά η Μαριαλένα αλλά, επειδή έτρωγα πολλές επιθέσεις πως κατέστρεφα τον Σάκη γιατί έλεγα τις αλήθειες μου, θέλω να πω ότι δεν ξεκίνησα εγώ αυτές τις επιθέσεις ούτε και γουστάρω να βγαίνω στα κανάλια ούτε τίποτα. Άκουσα μερικά πράγματα από την άλλη πλευρά, προσωπικά της Μαριαλένας, που τα ήξεραν φίλοι τους και οι δικοί τους έβαζαν άλλους για να μην βγουν αυτοί και να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους. Εγώ βγαίνω και το λέω με ότι κόστος έχω και το λέω κατάματα. Λέω την αλήθεια, λέω το δίκιο. Αυτό με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω τώρα περισσότερα γιατί θα γίνω πολύ κακιά! Θα με πουν πάλι κακιά, κακιά πεθερά. Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας αλλά όταν βλέπω βλέπω ότι την κοροϊδεύουν γίνομαι σκυλί να τους φάω. Δεν βάζω άλλους για να καλυφθώ εγώ».