Μια βραδιά στον Βέρτη: Με υπεύθυνη δήλωση, θερμομέτρηση και ανοιχτή οροφή (pics & vid)

Σοφία Λιόντου
Μια βραδιά στον Βέρτη: Με υπεύθυνη δήλωση, θερμομέτρηση και ανοιχτή οροφή (pics & vid)
Πως είναι μια βραδιά στον Νίκο Βέρτη την εποχή του κορονοϊού.

Πριν από λίγες ημέρες στις επίσημες σελίδες του «YTON the music show» στα social media ανακοινώθηκε πως ο Νίκος Βέρτης ξεκινάει εμφανίσεις στις 2 Ιουλίου, κόβοντας πρώτος το νήμα στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας, μετά τo lockdown λόγω της πανδημίας.

Στην συνέχεια ακολούθησαν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας εστιατορίων μπαρ, θέατρων και σινεμά.

Έτσι, ο Νίκος Βέρτης μετά την πρεμιέρα της Παρασκευής (2/7)θα πραγματοποιήσει περιορισμένες εμφανίσεις για το μήνα Ιούλιο.

Επέστρεψαν και οι Κυριακές στα μπουζούκια

Όλοι γνωρίζουν πως το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης-στην προ covid εποχή- τις Κυριακές ήταν σχεδόν γεμάτο όπως και τα Σάββατα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο συγκεκριμένος τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με την διασκέδαση και τις Κυριακές, παρά το γεγονός πως την επόμενη ημέρα οι περισσότεροι δουλεύουν.

Ο Νίκος Βέρτης τραγουδάει στην σκηνή

Ο Νίκος Βέρτης, λοιπόν, επέστρεψε στις πίστες και μαζί του θυμηθήκαμε, περίπου, πως ήταν στην… κανονικότητα.

Και λέμε περίπου, επειδή δεν είναι ακριβώς όπως πριν, καθώς τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα, με αποστάσεις στην είσοδο, θερμομέτρηση αλλά και την συμπλήρωση ενός εγγράφου, με το οποίο ο πελάτης γνωστοποιεί πως δεν νοσεί από κορονοϊό ή δεν έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα.

Παράλληλα σε όλα τα τραπέζια υπήρχαν αντισηπτικά, ενώ η οροφή του μαγαζιού ήταν ανοιχτή.

O Νίκος Βέρτης στην σκηνή

Στην συνέχεια ο Νίκος Βέρτης ερμήνευσε πολλές από τις επιτυχίες του στην σκηνή ξεσηκώνοντας τον κόσμο μετά από πολύ καιρό, καθώς τα νυχτερινά μαγαζιά ήταν κλειστά για αρκετούς μήνες, λόγω των lockdown.

Έτσι η πρώτη Κυριακή στα μπουζούκια μετά και το δεύτερο αυστηρό lockdown τα είχε όλα, κέφι, μουσική, χορό και καλή διάθεση.