Στον τελικό του Survivor Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος (vids)

Στον τελικό του Survivor Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος (vids)
Αντρική υπόθεση ο τελικός του Survivor, στην τρίτη θέση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ του Survivor, καθώς είναι οι δύο παίκτες που πήραν τα εισιτήρια για τον αυριανό (5/7, 21:00) μεγάλο τελικό στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Νωρίτερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό, με τον κόσμο να την επιλέγει και να αφήνει στην τέταρτη θέση τον Γιώργο Κόρομι.

Οι τρεις παίκτες του Survivor τέθηκαν εκ νέου, από το μηδέν όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιώργος Λιανός, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου οι δύο να βρεθούν ένα βράδυ αργότερα στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με πολλά βίντεο, παραλειπόμενα και μη, από τον Άγιο Δομίνικο και συζητήσεις στο πλατό η βραδιά προχωρούσε… Μέχρι να φτάσει στην μεγάλη ανακοίνωση του Survivor. Τη στιγμή, δηλαδή, που όλοι θα μαθαίναμε ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Έτσι στο κλείσιμο της βραδιάς, ο Γιώργο Λιανός ανακοίνωσε τον πρώτο παίκτη που πήρε το ένα εισιτήριο και αυτός ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έκανε γνωστό ότι ο Ηλίας Μπόγδανος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα διεκδικήσει τα 100.000 ευρώ, αφήνοντας την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην τρίτη θέση.