Γερμανού για Μέγκι Ντρίο: «Για τον Χριστό και την Παναγία, κάπου έλεος! Λες το ένα χειρότερο πράγμα πίσω από το άλλο» (vid)

Γερμανού για Μέγκι Ντρίο: «Για τον Χριστό και την Παναγία, κάπου έλεος! Λες το ένα χειρότερο πράγμα πίσω από το άλλο» (vid)
Η Ναταλία Γερμανού έμεινε άφωνη όταν άκουσε τις δηλώσεις της Μέγκι Ντριο.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», τις δηλώσεις που έκανε η Μέγκι Ντρίο.

Συγκεκριμένα η Μέγκι Ντριο αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίκτριά της την Παρασκευή, η οποία δουλεύει σαν σερβιτόρα σε νησί, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αδυνάτισα επειδή θα είμαι στο fashion show στο Μιλάνο... Αρχίζω και φτάνω εκεί, στις πασαρέλες του εξωτερικού. Που νομίζω πως όσες έκαναν το GNTM αυτό ήθελαν, τώρα μερικές ήθελαν να γίνουν και σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή, έμεινα λίγο συγκλονισμένη, με συγχωρείτε, υποτίθεται ήταν και το φαβορί στο Λονδίνο. Η συγκεκριμένη μάλλον δεν το ήθελε...».

H Ναταλία Γερμανού ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις ανέφερε: «Η Μέγκι Ντρίο είχε βγει σε μια εκπομπή και είχε πει "η Ναταλία Γερμανού με μισεί". Μα δεν έχω κάτι μαζί σου ρε κορίτσι μου και να θέλω να πω μια καλή κουβέντα δεν με βοηθάς. Λες το ένα χειρότερο πράγμα πίσω από το άλλο! Είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι κάποιες κοπέλες του GNTM ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες; Για την Παρασκευή; ντροπή κάπου! Λογαριασμό θα σου δώσει η κοπέλα πώς θέλει να βγάλει το ψωμί της; Για τον Χριστό και την Παναγία δηλαδή! Κάπου έλεος!», είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν την γνωρίζω, δεν θα το συνεχίσω άλλο», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού κλείνοντας το θέμα.