Σίσσυ Χρηστίδου στο κλείσιμο του «Έλα Χαμογέλα»: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη» (vid)

Σίσσυ Χρηστίδου στο κλείσιμο του «Έλα Χαμογέλα»: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη» (vid)
Έπεσε η αυλαία του «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN, με την Σίσσυ Χρηστίδου να αποχαιρετά τους τηλεθεατές.

Η εκπομπή του Open, «Έλα Χαμογέλα» έριξε αυλαία και η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην τηλεοπτική χρονιά που κλείνει, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της, το κανάλι αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

«Αυτή τη χρονιά μάς στηρίξατε πολύ, μας αγκαλιάσατε δυνατά, μας συγκινήσατε, μας στείλατε πολλά μηνύματα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μας λόγω της επικαιρότητας και όλων αυτών που έπρεπε να διαχειριστούμε, αλλά και για μένα προσωπικά -για δικούς μου προσωπικούς λόγους που δεν έχουμε μοιραστεί... Ήταν μια χρονιά που αισθάνθηκα μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση πάρα πολύ ασφαλής, πάρα πολύ σίγουρη...», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ανθρώπους του καναλιού:

«Να ευχαριστήσω το OPEN γι’ αυτή τη συνεργασία που ήταν υπέροχη και συνεχίζει και είναι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοκλώνη για την συμπαραγωγή φέτος γιατί μας έδωσε πάρα πολλά πράγματα που θέλαμε. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που γνώρισα, μου αφιέρωσε χρόνο, έμαθα προσωπικές του ιστορίες και εξηγούνται πάρα πολλά πράγματα για την πορεία του, από ό,τι κατάλαβα μέσα από την προσωπική μας επαφή. Τη διoiκηση του OPEN και την τωρινή και την προηγούμενη, όλες τις παραξενιές που έχετε ανεχτεί», τόνισε μεταξύ άλλων.