Ο Σεφερλής κέρδισε την αποζημίωση από τον Λαμπάτο: «Προσπαθώ να επιβιώσω με επιδόματα» (vid)

Ο Σεφερλής κέρδισε την αποζημίωση από τον Λαμπάτο: «Προσπαθώ να επιβιώσω με επιδόματα» (vid)
Η μήνυση του Μάρκου Σεφερλή εκδικάστηκε ερήμην του Γιώργου Λαμπάτου, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν είχε ενημερωθεί.

Εκδικάστηκε πριν από λίγο καιρό, η μήνυση που είχε κάνει ο Μάρκος Σεφερλής κατά του Γιώργου Λαμπάτου για δηλώσεις που είχε κάνει σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μιλώντας τότε για την συνεργασία που είχαν στο θέατρο Μίνωα, είχε σταθεί στις σφαλιάρες που έτρωγε σύμφωνα με το σενάριο του έργου, οι οποίες ήταν πραγματικές και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τα χτυπήματα αυτά τον ενοχλούσαν.

Ο Μάρκος Σεφερλής ακούγοντας αυτά που είπε, αποφάσισε να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη, με την υπόθεση να εκδικάζεται ερήμην του Γιώργου Λαμπάτου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είπε στο protothema.gr, δεν είχε ενημερωθεί σχετικά και τώρα καλείται να πληρώσει 7.000 ευρώ.

«Καταδικάστηκα ερήμην σε ένα δικαστήριο για το οποίο εγώ δεν έλαβα ποτέ καμία κλήτευση, γιατί η κλήση είχε πάει σε μια παλιά διεύθυνση κατοικίας μου. Εγώ έμαθα πως είχα καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, όπου έδινα εκείνη την ώρα συνέντευξη. Για τη συνέντευξη αυτή μάλιστα έλαβα και δεύτερη μήνυση, η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο. Την κλήση αυτή την έλαβα στην καινούργια μου διεύθυνση και θα παρευρεθώ κανονικά, ώστε να πω κι εγώ τη δική μου αλήθεια, μιας και την πρώτη φορά δεν ήμουν εκεί να την εκφράσω», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνοντας, είπε: «Εγώ ποτέ δεν έκανα κάποια μήνυση κατά του Μάρκου Σεφερλή, ούτε ζήτησα ποτέ την τιμωρία του. Εξέφρασα ένα παράπονο που είχα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας στην παράσταση που παίζαμε στο θέατρο Μίνωα. Γι' αυτό και δεν μπορώ να κατανοήσω την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Είμαι ένας άνθρωπος που αυτή την στιγμή προσπαθώ να επιβιώσω με τη βοήθεια των επιδομάτων του κράτους, με αποτέλεσμα να τα βγάζω δύσκολα πέρα», αναφέρει. Ενώ, συμπληρώνει: «Το εισόδημα μου δεν ξεπερνά τα 3 χιλ. ευρώ τον χρόνο, γι' αυτό και το κατασχετήριο που έλαβα χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα, έσκασε σαν "κεραυνός" στο κεφάλι μου.

Δυστυχώς έχω έρθει σε μια δύσκολη κατάσταση την ώρα που προσπαθώ να ζήσω, να επιβιώσω με τα 534 ευρώ του κράτους, τα οποία θα σταματήσω να τα παίρνω από τον επόμενο μήνα, όταν το ενοίκιο μου ανέρχεται στα 150 ευρώ. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από την ιστορία αυτή και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Το σίγουρο είναι πως θα ψάξω να βρω τον Μάρκο να μιλήσουμε και να του εξηγήσω».