«Νεκρός» μοτοσικλετιστής σώθηκε όταν ρεπόρτερ παρατήρησε πως κουνιόταν ο σάκος πτωμάτων (vid)

«Νεκρός» μοτοσικλετιστής σώθηκε όταν ρεπόρτερ παρατήρησε πως κουνιόταν ο σάκος πτωμάτων (vid)
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου είχε χαρακτηρίσει νεκρό τον 71χρονο μοτοσικλετιστή, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Μόνο ως αδιανόητο μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Βραζιλία, με πρωταγωνιστή τον Raimundo da Silva.

Ο 71χρονος πήγαινε με την μηχανή στην δουλειά του όταν άρχισε να νιώθει μία αδιαθεσία, ενώ σχεδόν αμέσως έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από την μηχανή.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο σημείο, με το πλήρωμά του, να χαρακτηρίζει νεκρό τον ηλικιωμένο και να τοποθετεί το σώμα του σε σάκο πτωμάτων.

Μέχρι να έρθει ο ιατροδικαστής και να προχωρήσει στην προβλεπόμενη εξέταση, το ασθενοφόρο έφυγε, αφήνοντας ένα περιπολικό να φυλάει τον χώρο.

Στο μεσοδιάστημα έφτασε και ένας ρεπόρτερ, ο Geovanni Pereira: «Όταν έφτασα ο σάκος ήταν ήδη κλειστός», είπε χαρακτηριστικά, αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στο video, παρατήρησε οτι κουνιόταν. «Τον άνοιξαν οι αστυνομικοί και είδα μία φούσκα αέρα να βγαίνει από το στόμα του άνδρα. Αμέσως του έκανα CPR για περίπου 10», συμπλήρωσε, ενώ την ίδια ώρα το πλήρωμα του ασθενοφόρου είχε ειδοποιηθεί να γυρίσει πίσω και να παραλάβει τον Raimundo, ο οποίος νεαρός.

Οι γιατροί εξετάζουν το ιατρικό ιστορικό του 71χρονου για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.