Σκορδά: «Δεν τα ξαναβρήκαμε με τον Λιάγκα» (vid)

Σκορδά: «Δεν τα ξαναβρήκαμε με τον Λιάγκα» (vid)
Η Μαρίνα Πατούλη έκανε την ερώτηση στον Γιώργο Λιάγκα και η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Πολλά έχουν ακουστεί, άλλα τόσα έχουν γραφτεί ωστόσο ήρθε η ώρα πλέον για την επίσημη… διάψευση. Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας από τη στιγμή που κάνουν ξανά μαζί το πρωϊνό και δείχνουν καλά στην κάμερα, πυροδότησαν σενάρια και φήμες για επανασύνδεση. Η Μαρίνα Πατούλη, με μια της ερώτηση κατάφερε και πήρε απαντήσεις.

Φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας, τη ρώτησε ποια είναι η σχέση με της με τον πρώην σύζυγό της, με την ίδια να απαντά με ερώτηση: «Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη Σκορδά, γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε;».

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και απάντησε, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα:

«Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση.

Για μένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί. Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους.

Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική. Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν».