Ο Τζέιμς «κάρφωσε» τον Acun: «Απαγόρευσε να λένε το όνομά μου» (pics)

Ο Τζέιμς «κάρφωσε» τον Acun: «Απαγόρευσε να λένε το όνομά μου» (pics)
O Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε οτι ο Acun Ilıcalı απαγόρευσε στους παίκτες να αναφέρουν το όνομά του.

Οι σχέσεις του Τζέιμς Καφετζή με την παραγωγή του Survivor, το γνωρίζουν και οι... πέτρες οτι δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Αφορμή αποτέλεσε η αρνητική απάντησή του στην παράταση του reality επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και η συνέχεια δόθηκε μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την εμφάνισή του στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η αφορμή

Σε κάθε ευκαιρία ρίχνει τις... μπηχτές του στον Acun Ilıcalı και το ίδιο έκανε χθες το μεσημέρι με αφορμή μία ανάρτηση στο Twitter.

Σε αυτή λοιπόν ένας χρήστης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Τρέφατε και ‘σεις κρυφές ελπίδες, όταν ρωτούσε ο Λιανός ποιος παίκτης τους έλειψε, να πούνε (αν και δεν υπήρχε ελπίδα) έστω και για πλάκα, “ε μας έλειψε και ο Τζέιμς”; Έτσι για να ακουστεί το όνομα, το τιμημένο, στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού».

Η απάντηση... αποκάλυψη

Η συγκεκριμένη ανάρτησή υπέπεσε στην αντίληψη του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος απάντησε: «Παίκτης που βγήκε μετά από εμένα, μου είπε πως πέρασε το αφεντικό όταν έφυγα και είπε να μην ξανά αναφερθεί το όνομα μου».