ΙΚΕΑ και ΠΛΑΙΣΙΟ τρολάρουν την ΕΛ.ΑΣ. για τον πεσμένο Πικάσο (pic & vid)

ΙΚΕΑ και ΠΛΑΙΣΙΟ τρολάρουν την ΕΛ.ΑΣ. για τον πεσμένο Πικάσο (pic & vid)
Κορυφαία προώθηση-απάντηση στην ΕΛ.ΑΣ. με ράφι στήριξης κορνίζας από την ΙΚΕΑ και βάση στήριξης από το ΠΛΑΙΣΙΟ, για τον… πεσμένο Πικάσο.

Ο πίνακας του Πάμπλο Πικάσο που είχε κλέψει ο 49χρονος ελαιοχρωματιστής και… έπεσε στο πάτωμα, κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρουσία των Χρυσοχοΐδη και Μενδώνη, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και μάλιστα το twitter δεν έχασε αφορμή να τρολάρει τους ανθρώπους της αστυνομίας για την μεταχείρισή του, τόσο αυτού όσο και του Μόντριαν.

Μέσα στα... τρολαρίσματα και η ΙΚΕΑ, η οποία προωθεί με έναν ευφυέστατο τρόπο ένα ραφάκι της.

Η σκανδιναβική εταιρεία προωθεί το ράφι στήριξης κορνίζας με το hashtag #picasso και #oops και προτείνει με τον τρόπο της, να χρησιμοποιήσουν άλλη φορά το ράφι για την αποφυγή ατυχημάτων.

Στα σχόλια από κάτω στη σελίδα της στο facebook έχει γίνει ο χαμός, καθώς είναι ευφάνταστο και άκρως πετυχημένο. Μεταξύ μας, το εμπορικό τους τμήμα αξίζει μια αυξησούλα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το «Πλαίσιο» με το μάρκετινγκ της εταιρείας να διαφημίζει βάσεις τηλεόρασης με τον πίνακα του Πικάσο πάνω και το μότο: «Στηρίζουμε ότι έχει αξία».