Η Αegean «διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass: Από τα 150 στα 300 ευρώ

Η Αegean «διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass: Από τα 150 στα 300 ευρώ
Για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου η εταιρεία προσθέτει ένα ευρώ ακόμη.

Η αεροπορική εταιρεία Aegean ανακοίνωσε πως «διπλασιάζει» το Freedom Pass, δηλαδή της προπληρωμένης κάρτας αξίας 150 ευρώ που ανακοίνωσε την Δευτέρα (28/6) η κυβέρνηση για τους νέους 18-25 που εμβολιάστηκαν ή θα εμβολιαστούν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τώρα που στην καθημερινότητα όλων, επιστρέφουν σταδιακά κάποιες από τις δραστηριότητες που είχαν λείψει, η AEGEAN διευκολύνει τους νέους να ταξιδέψουν ξανά, «διπλασιάζοντας» την αξία του Freedom Pass, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.
Συγκεκριμένα, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.
Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους.
Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.
Καλή επιστροφή… στο ταξίδι!
».