Ο Τζάστιν Μπίμπερ έγινε «φίλος» με ψαρά στη Μήλο, πήρε τέσσερα πακέτα ψητή σαρδέλα (pics)

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έγινε «φίλος» με ψαρά στη Μήλο, πήρε τέσσερα πακέτα ψητή σαρδέλα (pics)
Έχει ενθουσιαστεί με την Ελλάδα ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει ο γνωστός τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος είχε ξαναβρεθεί στην χώρα μας το 2015 και το 2016, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

Και τότε αλλά και τώρα εκφράζει τον θαυμασμό του για τις ομορφιές της Ελλάδας αλλά και για το νόστιμο φαγητό.

Ο τραγουδιστής με την σύζυγο, Χέιλι επισκέπτονται με σκάφος τις Κυκλάδες και μετά την Μύκονο απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μήλο, ποστάροντας συνεχώς στιγμιότυπα στα social media.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε καθισμένος σε ένα τραπέζι, έχοντας μπροστά του μια χωριάτικη σαλάτα και τζατζίκι.

Ωστόσο, δημοσίευσε και μια φωτογραφία, η οποία όπως φαίνεται είναι στο σπίτι ενός ψαρά στη Μήλο, με τον οποίο γνωρίστηκε και έγιναν φίλοι. Μάλιστα ο ψαράς δεν γνώριζε πως πρόκειται για τον γνωστό τραγουδιστή.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Τσακούμης, στέλεχος της Cobalt Music, ο Τζάστιν Μπίμπερ έφαγε πριβέ σε μια ταβέρνα στο Κλήμα και πήρε τέσσερα πακέτα ψητής σαρδέλας για να τα πάει πίσω στο σκάφος.

«Μας άνοιξε την κίτρινη πόρτα ο κυρ Αντρέας από δίπλα, ένας 79χρονος με ψυχή και σώμα πενηντάρη, που στην ηλικία του περπατάει και κολυμπάει σε μια μέρα όσο εμείς σε ένα χρόνο. Και ούτε που γνώριζε ποιος είναι ο Τζάστιν, ούτε έπιανε το 4G εκεί κάτω να του δείξουμε τι εστί, ούτε είχε χρόνο για τέτοια, γιατί έπρεπε να ετοιμάσει παραγάδι. Μένει όλον τον καιρό στη Μήλο, μόνο σε μεγάλη ανάγκη πιάνει Πειραιά, κι αν κάποιος τον θελήσει, ξέρει που να έρθει να τον βρει. Τώρα πια κι ο φίλος του ο Μπίμπερ», έγραψε.