Δίδυμα κορίτσια έφτασαν στον τελικό τουρνουά ταεκβοντό και έπαιξαν πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί (vid)

Δίδυμα κορίτσια έφτασαν στον τελικό τουρνουά ταεκβοντό και έπαιξαν πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί (vid)
Δύο δίδυμα κορίτσια από το Καζακστάν έφτασαν στον τελικό ενός τουρνουά ταεκβοντό, ωστόσο αντί να αγωνιστούν σκαρφίστηκαν άλλον τρόπο για την ανάδειξη του νικητή.

Οι δίδυμες Άγια και Σάγια από το Καζακστάν προκρίθηκαν στον τελικό τουρνουά ταεκβοντό, ωστόσο επέλεξαν να μην αγωνιστούν η μία απέναντι στην άλλη. Έτσι αποφάσισαν η νικήτρια να βγει μέσα από μια άλλη διαδικασία. Το γνωστό πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί.

Από την αναίμακτη αυτή μονομαχία νικήτρια αναδείχθηκε η Άγια που αποδείχθηκε πιο τυχερή και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 24 κιλών, χωρίς να χρειαστεί να χτυπήσει την αγαπημένη της αδελφή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τον τελικό, τα δύο κορίτσια στέκονται το ένα απέναντι στο άλλο και αντί να αρχίσουν να παλεύουν, τεντώνουν τα χέρια και ξεκινούν το πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί, με τον διαιτητή του τελικού να παρακολουθεί χαμογελώντας και στη συνέχεια να σηκώνει το χέρι της νικήτριας.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι έγινε αμέσως viral.

«Πωπώ, καταπληκτικό. Μπράβο στα κοριτσάκια και στον διαιτητή που δέχτηκε να γίνει έτσι ο τελικός!» σχολίασε κάποιος.

«Υπέροχη χειρονομία αδερφικής αγάπης», έγραψε κάποιος άλλος για τα δύο δίδυμα κοριτσάκια. «Πόσο ωραίο και όποιος δεν του αρέσει… ξυδάκι!» έγραψε ένας άλλος. «Έτσι είναι η αδερφική αγάπη! Ούτε κι εγώ θα το έκανα στην αδερφή μου» ανέφερε άλλος.