Δικηγόρος οικογένειας της Καρολάιν: «Ο δολοφόνος απαίτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο»

Δικηγόρος οικογένειας της Καρολάιν: «Ο δολοφόνος απαίτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο»
Ο δολοφόνος απαίτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να συγκλονίζει, καθώς συνεχώς αποκαλύπτονται και νέες πληροφορίες, πολλές από τις οποίες προκαλούν αίσθηση.

Μετά και από την τελευταία πληροφορία πως ο καθ' ομολογία δολοφόνος θα πήγαινε μέχρι τέλους την «σκηνοθεσία» περί ληστείας, αφού είχε υποδείξει στις αστυνομικές αρχές τον Γεωργιανό που συνέλαβαν στον Έβρο, ως βασικό ύποπτο για το ειδεχθές έγκλημα, αίσθηση προκάλεσε σήμερα (27/6) και η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

Η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ - Έψαχνε σπίτι στο κέντρο

Νωρίτερα η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ότι η Καρολάιν έψαχνε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα.

Ήθελε να τον εγκαταλείψει και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει. Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ότι η σχέση είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφόνο, τόνισε η κ. Μάρκου.