Ψυχρός και κυνικός ο δολοφόνος της Καρολάιν, τρεις αντιφατικές εκδοχές για το πώς την σκότωσε (vids)

Ψυχρός και κυνικός ο δολοφόνος της Καρολάιν, τρεις αντιφατικές εκδοχές για το πώς την σκότωσε (vids)
Oι δικαστικοί λειτουργοί επέμειναν πολύ στον τρόπο με τον οποίο ο καθ' ομολογία δολοφόνος αφαίρεσε την ζωή της γυναίκας του.

O ανακριτής και ο εισαγγελέας «στρίμωξαν» τον δολοφόνο της Καρολάιν και δεν πήραν απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα.

Επέμειναν πολύ στον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την ζωή της γυναίκας του.

Μάλιστα έπεσε σε σοβαρές αντιφάσεις δίνοντας τρεις διαφορετικές εκδοχές για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη σύζυγό του, έχει δώσει στην αστυνομία και τους ανακριτές ο 33χρονος πιλότος, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς ότι την πήρε αγκαλιά και την πίεσε, στη συνέχεια ότι είχε ανέβει πάνω της ενώ στον ανακριτή ότι έγειρε δίπλα της.

Στις 16:40 το απόγευμα της 17ης Ιουνίου, όταν κάθεται απέναντι από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και έχοντας αντιληφθεί ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, ομολογεί για πρώτη φορά το έγκλημα και δίνει την πρώτη περιγραφή για τον τρόπο με τον οποίο έκοψε την ανάσα της Καρολάιν.

«Η Caroline κοιμόταν. Για να μην την τρομάξω, ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά…Η Caroline ήταν μπρούμυτα στο κρεβάτι και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Η Caroline συνέχισε να τινάζεται και εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει και να την πείσω να κοιμηθούμε και οι τρεις μαζί στο κρεβάτι. Κάποια στιγμή, όπως τιναζόταν, το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι, εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Caroline σταμάτησε να κουνιέται», είπε αρχικά.

«Την πίεζα με το βάρος μου»

Σχεδόν 12 ώρες αργότερα στις 03:00 τα ξημερώματα ο πιλότος καταθέτει εκ νέου στους αστυνομικούς και δίνει μια διαφορετική εκδοχή της σκηνής του εγκλήματος.

Σε αυτή την κατάθεση τοποθετεί τον εαυτό του σε διαφορετική θέση και αποκαλύπτει για πρώτη φορά οτι μιλάει στο θύμα του που παλεύει να ζήσει

«Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: «Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις». Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κανα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Caroline είχε σταματήσει να κουνιέται», είπε.

«Έγειρα δίπλα της»

Ενώπιον του ανακριτή αλλά και του εισαγγελέα ο 33χρονος επιχείρησε να δώσει μια πιο απλή εκδοχή.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως έγειρε πάνω στην Καρολάιν για να ξαπλώσει και όπως ήταν εκείνη μπρούμυτα τη σκότωσε.

Οι τρεις διαφορετικές εκδοχές που δίνει ο καθ’ομολογία δολοφόνος δείχνουν περίτρανα πως ακόμα και μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος δεν δίνει πειστικές απαντήσεις και ακριβή περιγραφή των όσων έκανε τη μοιραία νύχτα στα Γλυκά Νερά.

«Κλειδί» τα κινητά τηλέφωνα

Υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί.

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι τα κινητά του πιλότου και της Καρολάν όχι μόνο για την κίνησή τους, αλλά για το περιεχόμενο των μηνυμάτων και των κλήσεων.

Οι πρώτες ώρες στο κελί

Ο 33χρονος πιλότος πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ θα προαυλίζεται μαζί με τους υπολοίπους συγκρατουμένους του.

Στην ιδία πτέρυγα βρίσκεται ο Παναγιώτης Βλαστός, ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ζήτησε μεροκάματα για να αποφυλακιστεί νωρίς

Απόλυτα συνειδητοποιημένος και ψύχραιμος ο 33χρονος ζήτησε να εργαστεί στις φυλακές.

«Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου», ανέφερε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής όπως όλοι οι υπόλοιποι συγκρατούμενοι του.