Μοντέλο έβγαλε σε βίντεο τον τύπο που την καταδιώκει έξω από το παράθυρο του δωματίου της (pic & vids)

Μοντέλο έβγαλε σε βίντεο τον τύπο που την καταδιώκει έξω από το παράθυρο του δωματίου της (pic & vids)
Όλα τα λεφτά ήταν πάντως η απάντηση της αστυνομίας: «Κλειδώστε την πόρτα και κλείστε τα παράθυρα»!

Η περίπτωση, θυμίζει κάπως αυτή της Νέας Σμύρνης, όταν η κοπέλα είδε από την κάμερα ασφαλείας τον τύπο κολλημένο στην εξώπορτα της πολυκατοικίας της. Ένα μοντέλο 22 ετών από τη Φλόριντα μοιράστηκε μία παρόμοια ιστορία, έχοντας δει στις κάμερες τον άντρα που την καταδίωκε και μάλιστα ακριβώς έξω από την κρεβατοκάμαρά της.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συνέβη αυτό» έγραψε η 22χρονη, η οποία στη συνέχεια γνωστοποίησε πως «ειδοποίησα την αστυνομία, όταν η μητέρα μου είδε κάποιον να με καταδιώκει χτες το βράδυ»

Η κάμερα από το κουδούνι στην εξώπορτα τον “έπιασε” έξω από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια πήγε από πίσω και βρέθηκε έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της.

2

Η 22χρονη τοποθετώντας κάμερα και εκεί, διαπίστωσε πως ο διώκτης ήταν εκεί κάθε Κυριακή.

Η κοπέλα ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok και πάνω από 1.6 εκατομμύρια χρήστες το έχουν δει και πολλοί έσπευσαν να της δώσουν συμβουλές. Ένας μάλιστα της πρότεινε να τοποθετήσει φώτα ανίχνευσης καθώς ούτως ή άλλως έχουν πολλούς κλέφτες στην περιοχή.

Η μητέρα του μοντέλου ενημέρωσε επανειλημμένα την αστυνομία για τον τύπο που καταδιώκει την κόρη της και η… συμβουλή τους ήταν να κλειδώσει τις πόρτες της και να κλείσει τα παράθυρα.

2

«Έτσι πεθαίνουν οι γυναίκες, γιατί κανείς δεν μας ακούει και κινδυνεύουμε συνεχώς», είπε η 22χρονη, η οποία μετακόμισε και σκέφτεται να κάνει και μαθήματα αυτοάμυνας.

«Μετά το περιστατικό, άρχισα να κουβαλάω πάντα ένα μαχαίρι τσέπης και σπρέι πιπεριού για να νιώθω λίγο πιο ασφαλής, γνωρίζοντας ότι έχω κάτι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», συμπλήρωσε η ίδια και κατέληξε: «Υπήρχαν περιπτώσεις όπου είχα κρίσεις πανικού νομίζοντας ότι επέστρεψε. Θα ξυπνούσα τη μαμά μου, αλλά στην πραγματικότητα, κανείς δεν ήταν εκεί, μετά μετά τον έλεγχο των καμερών».

@gustejanus

still can’t believe this happened to me, the ptsd is real-stay safe out there ladies🥲 #storytime #stalkertok #mystalkerstory #creepy #fyp #scarytok

♬ original sound - guste