Νέο σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Τρεις άντρες συνελήφθησαν για βιασμό, αναζητείται ο τέταρτος

Νέο σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Τρεις άντρες συνελήφθησαν για βιασμό, αναζητείται ο τέταρτος
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η κοπέλα, οι τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής, την έβαλαν σε ταξί από την πλατεία Ομονοίας και την  οδήγησαν στο υπόγειο διαμέρισμα όπου και τη βίασαν.

Ακόμα μία ιστορία φρίκης έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Μία 25χρονο κοπέλα, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού στον Άγιο Παντελεήμονα από τέσσερις Πακιστανούς σε υπόγειο διαμέρισμα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/4) περίπου, η 25χρονη που κατάφερε να διαφύγει από το υπόγειο διαμέρισμα, έσπευσε σε μία περίπολο αστυνομικών και τους κατήγγειλε πως τη βίασαν τέσσερις άντρες.

Η ΟΠΚΕ μαζί με άντρες ασφαλείας από το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής, 19, 21 και 27 χρόνων, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν, ενώ αναζητείται ο τέταρτος.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η κοπέλα, οι τρεις άνδρες την έβαλαν σε ταξί από την πλατεία Ομονοίας και την οδήγησαν στο υπόγειο διαμέρισμα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ σε μια άλλη περίπτωση αναζητείται ένας Αφγανός για το ίδιο αδίκημα.