Η οικογένεια της Καρολάιν θέλει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού (vid)

Η οικογένεια της Καρολάιν θέλει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού (vid)
Την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ζητήσει η οικογένειας της Καρολάιν.

Η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν σκοπεύει να διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, όπως είπε δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στα Γλυκά Νερά, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος τόνισε ότι το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Ο κ. Χαρμάνης έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης, Εφόσον όμως, δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί, από πλευράς της οικογένειας της Καρολάιν, αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στη γιαγιά.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης, μέσω της εκπομπής. «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα», δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν μέσα στον οδυρμό, στον θρήνο της και στην οδύνη που της έχει δημιουργηθεί, πως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος.

«Καταλαβαίνετε ότι το εγγόνι αυτό θα είναι μια παρηγοριά για εκείνους. Ο καιρός περνάει, το παιδί αυτό κάποια στιγμή θα αρχίσει να ζητά απαντήσεις και τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια ειδικών για να μπορέσει να επανέλθει και να ισορροπήσει ψυχικά», ανέφερε ο δικηγόρος.

Σε ερώτηση για την «επιθετική συμπεριφορά» που καταλογίζει στην 20χρονη ο κατ΄ ομολογία δολοφόνος, ο κ. Χαρμάνης απάντησε: «Φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε νομίζει ότι τον βοηθά, αλλά οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το παρελθόν και για το εάν υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους, δεν μπορεί να τον βοηθήσει».