Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Καρολάιν, οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό (vids)

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Καρολάιν, οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό (vids)
Στη φυλακή θα μείνει μέχρι να δικαστεί, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του Καρολάιν και του σκύλου της.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο καθ' ομολογία δολοφόνος της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο 33χρονος πιλότος μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην 6η πτέρυγα, στην οποία βρίσκονται κρατούμενοι που δεν έχουν καταδικαστεί για βίαια εγκλήματα.

Ήταν ένα θέμα που βασάνισε αρκετά τους κρατούμενους, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο, καθώς όλοι γνωρίζουν τον «νόμο της φυλακής»

Στο κελί δεν θα είναι μόνος τους αλλά με ακόμα τρεις κρατούμενους. Θα προαυλίζεται κανονικά και θα ακολουθεί το πρόγραμμα των υπολοίπων. Ο ένας είναι σωφρονιστικός που είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά, ο δεύτερος επίσης για ναρκωτικά και ο τρίτος για λαθρεμπόριο.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν θα δει τον διευθυντή του Κορυδαλλού για να ανοίξει ο φάκελός τους στις φυλακές, δεν θα περάσει από covid test καθώς έχει κάνει και κατά συνέπεια δεν θα μείνει για 14 μέρες σε καραντίνα.

O δικηγόρος του είπε: «Ήταν πολύωρη ανάκριση, δόθηκαν διευκρινίσεις για την δικογραφία και το συμβάν, δεν άλλαξε τίποτα όσον αφορά την προανακριτική κατάθεση. Ομολογημένη πράξη ήταν και είναι. Εκφράστηκε η άποψη του κατηγορουμένου συν οι διευκρινίσεις που ήθελε να κάνει. Θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις».

Για το αν είπε τίποτα ο δολοφόνος της Καρολάιν, ο δικηγόρος τους επανέλαβε: «Να σας μεταφέρω πέρα από τη συγνώμη, ότι είπε “μακάρι να μπορούσα να το πάρω πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει”».

Για το παιδί που έβαλε πάνω στην άψυχη μητέρα του και το σκυλάκι που σκότωσε, ο δικηγόρος του είπε: «Τα δικαιολόγησε, μετά το τραγικό συμβάν, ότι ήταν ένα μέρος από αυτό που είχε στο μυαλό του. Γνώμονας ήταν το παιδί του. Δίνει τις διευκρινίσεις του, από τη δική του οπτική».

Στη συνέχεια είπε «θέλει να προσφέρει ότι μπορεί για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες, ενώ τόνισε πως «δεν έχει κλείσει η δικογραφία, προέκυψαν ήδη κι άλλα στοιχεία σε επίπεδα για την κάμερα που εν μέρει επιβεβαιώνουν την άποψη που είχε ο εντολέας μου»!