Φωτογραφία-ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά μετά την δολοφονία (vid)

Φωτογραφία-ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά μετά την δολοφονία (vid)
Το κουτί του επιτραπέζιου όπου υποτίθεται «έκρυβε» τα χρήματα ο 32χρονος και τα πήραν οι «ληστές».

Μια φωτογραφία με το κουτί της «Μονόπολης» από το σενάριο που είχε στήσει μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ο 32χρονος πιλότος, έφερε στην δημοσιότητα το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Open.

Στην φωτογραφία φαίνεται η σκισμένη «Μονόπολη» και είναι ξεκάθαρο πόσο αριστοτεχνικά είχε σκηνοθετήσει ο καθ' ομολογία δολοφόνος την ληστεία που επικαλέστηκε μετά που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του.

Από όλα τα στοιβαγμένα παιχνίδια επέλεξε να ρίξει ένα και μόνο επιτραπέζιο για να αποτυπώσει την αναστάτωση που επικράτησε.

Σε λιγότερο από 24 ώρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί.

Οι δικηγόροι του υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε κανένα κίνητρο, ούτε ήταν κάτι προσχεδιασμένο, κάτι που αναμένεται να πει και ο ίδιος την Τρίτη (22/6) στον ανακριτή.

Μάλιστα αυτό υποστηρίζει εξ' αρχής στην ομολογία του, ενώ στην δεύτερη κατάθεση του λίγες μέρες μετά από το έγκλημα μιλούσε για μια ευτυχισμένη σχέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο συζυγοκτόνος αναμένεται να υποστηρίξει στον ανακριτή πως ήθελε να ομολογήσει νωρίτερα την ειδεχθή πράξη του αλλά ήθελε χρόνο να σκεφτεί για το τι θα γίνει με το παιδί του.