«Χρυσάφι» σε Σάκη και Μαριαλένα από τον Ατζούν: «Το ποσό έχει πολλά μηδενικά» (vid)

«Χρυσάφι» σε Σάκη και Μαριαλένα από τον Ατζούν: «Το ποσό έχει πολλά μηδενικά» (vid)
Χρυσό συμβόλαιο σε Σάκη – Μαριαλένα για να παραμείνουν στην Acun Medya.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι δυο παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό Survivor και όχι μόνο για τις ικανότητές του στα αγωνίσματα αλλά και για το γεγονός ότι είχαν υπάρξει ζευγάρι και χώρισαν πρόσφατα.

Βέβαια, λόγω της παραμονής τους στο Survivor, ήρθαν ξανά κοντά και οι περισσότεροι μιλάνε επανασύνδεση και για δυο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Acun Ilicali τους δίνει… χρυσάφι για να τους δέσει με συμβόλαιο συνεργασίας.

«Υπάρχει ήδη πρόταση από τον Acun Ilicali σε Σάκη και Μαριαλένα, ένα δώρο, όχι δώρο γάμου, για να συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη σεζόν. Είναι για τηλεοπτική συνεργασία, ξέρουμε ότι η Acun Medya έχει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, οπότε κατ’ επέκταση θα είναι με τον ΣΚΑΙ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς, αλλά έμαθα ότι η παραγωγή τους προσέγγισε, τους πρότεινε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό με πολλά μηδενικά για να έχουν συνεργασία με την Acun Medya», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Αλέξης Μίχας.

«Έγινε η πρώτη κρούση στον Άγιο Δομίνικο και ανανέωσαν και οι δύο το ραντεβού για την Αθήνα, μετά τον μεγάλο τελικό. Δεν ξέρουμε αν θα είναι κοινό συμβόλαιο, δεν ξέρουμε αν τους θέλουν μαζί ή ξεχωριστά, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Acun τους δίνει χρυσάφι γιατί θέλει να τους έχει στο δυναμικό του και όλη την επόμενη τηλεοπτική περίοδο», κατέληξε.