Στον εισαγγελέα τρεις ανήλικες μετά τη συμπλοκή και τα μαχαιρώματα στον Κολωνό, «η 15χρονη γλίτωσε για χιλιοστά» (vid)

Στον εισαγγελέα τρεις ανήλικες μετά τη συμπλοκή και τα μαχαιρώματα στον Κολωνό, «η 15χρονη γλίτωσε για χιλιοστά» (vid)
Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων.

Αιματηρή συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (19/6) στην περιοχή του Κολωνού. Η κοπέλα που δέθηκε της μαχαιριές σώθηκε από θαύμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, η υπόθεση αφορά συνολικά εφτά ανήλικα κορίτσια που συνεπλάκησαν.

Δύο από αυτά μαχαιρώθηκαν ενώ η αστυνομία έχει κάνει τρεις συλλήψεις. Οι ανήλικες που συνελήφθησαν πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Το τμήμα ανηλίκων έχει αναλάβει την υπόθεση.

Γλίτωσε για ελάχιστα χιλιοστά

Όπως είπαν οι γιατροί που έκαναν το χειρουργείο στην 15χρονη, για ελάχιστα χιλιοστά η έφηβη κοπέλα θα είχε χάσει την ζωή της, αφού αν το μαχαίρι την είχε βρει σε άλλο σημείο του σώματός της, δεν θα είχε προλάβει καν να φτάσει στο νοσοκομείο.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 16χρονης που την μαχαίρωσε με έναν σουγιά περίπου 10 εκατοστών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για κατοχή όπλων και για την συμπλοκή.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για δυο παρέες τεσσάρων και τριών ατόμων που συναντήθηκαν σε κεντρικό σημείο στον Κολωνό και διαπληκτίστηκαν για προσωπικές τους διαφορές, με την 16χρονη να βγάζει τον σουγιά και να μαχαιρώνει στην κοιλιακή χώρα την 15χρονη.