Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 50χρονη που κατήγγειλε βιασμό στα Πετράλωνα: «Μου είπε, βοήθεια σώσε με»

Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 50χρονη που κατήγγειλε βιασμό στα Πετράλωνα: «Μου είπε, βοήθεια σώσε με»
Μια 50χρονη καθαρίστρια, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από δύο άνδρες σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

Για το σοκαριστικό περιστατικό με τον βιασμό που κατήγγειλε μια 50χρονη γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», ένας από τους μάρτυρες από τον οποίο η καθαρίστρια ζήτησε βοήθεια όταν κατάφερε να ξεφύγει και να βγει από το διαμέρισμα.

Όπως είπε ο μάρτυρας, την ώρα που αυτή καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο σπίτι, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

«Είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε "βοήθεια, σώσε με", ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε "με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ"».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας πως «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Παράλληλα σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή είναι επίσης καθαρίστρια.