Χαμός στο Twitter ανάμεσα σε Συνατσάκη και Μωραΐτη: «Σβήνω τα tweet που έκανα για εκείνη…» (pics)

Χαμός στο Twitter ανάμεσα σε Συνατσάκη και Μωραΐτη: «Σβήνω τα tweet που έκανα για εκείνη…» (pics)
Το tweet που έκανε ο Νίκος Μωραΐτης για τη Λίνα Μενδώνη και την Άννα Παναγιωταρέα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Ένας μικρός χαμός έγινε στο Twitter με αφορμή κάποιες αναρτήσεις του γνωστού στιχουργού Νίκου Μωραΐτη και τις απαντήσεις της Μαίρης Συνατσάκη.

Συγκεκριμένα ένα tweet που έκανε ο Νίκος Μωραΐτης για τη Λίνα Μενδώνη και την Άννα Παναγιωταρέα προκάλεσε ποίκιλα σχόλια στα social media και ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να γίνεσαι τόσο χυδαία προσβλητικός; Να μην έχεις ιδέα πως να ζητήσεις συγγνώμη έστω λίγο σαν να την εννοείς; Ότι νομίζεις πως δεν είσαι σεξιστής επειδή δεν αναφέρθηκες στο φύλο μιας γυναίκας αυτό καθαυτό; Ή ότι όλα αυτά γίνονται για κομματικούς λόγους;» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Νίκος Μωραίτης απάντησε με tweet

: «Επάγγελμα influencer, που σημαίνει ότι επηρεάζει κόσμο. Δε βρήκε λέξη να πει για την τσιμεντωμένη Ακρόπολη, τη συγκάλυψη Λιγνάδη, τις καμένες Μυκήνες. Η κυρία Συνατσάκη διαφημίζει με επιτυχία προϊόντα που της ανατίθενται. Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν» έγραψε.

Μωραΐτης

Ακολούθησε απάντηση από την Μαίρη Συνατσάκη: «Όταν δεν έχεις δει ούτε δυο δευτερόλεπτα από το βίντεο που ΜΟΝΟ κράζω το #συνεδριο. Καλέ για τα κλάματα είσαστε».

Τότε, ο Νίκος Μωραΐτης απάντησε ξανά: «Γι’ αυτό και έσβησα το τουιτ μόλις είδα το βίντεο, ενώ θα μπορούσα να το αφήσω και να δημιουργώ ψευδείς εντυπώσεις. Όμως εγώ δε λειτουργώ έτσι. Δεν είμαστε ίδιοι. Συνέχισε το έργο που σου ανατέθηκε».

Tweet

Τελικά έπεσαν οι τόνοι, όπως φάνηκε.

«Επί 2 μέρες παλεύω με έναν βούρκο, όπως ο παρακάτω. Αυτό δε με γέμισε μίσος αλλά κατανόηση. Επειδή ίσως η Μαίρη Συνατσάκη να μπλέχτηκε από αφέλεια και δε μου αρέσει ο τρόπος που ξεσκίζεται, σβήνω τα τουίτ που έκανα για εκείνη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτή είναι η δύναμή μας», έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης.

Tweet