Παρουσιάστηκαν επίσημα τα Honor 50 και έρχονται σύντομα και στην Ελλάδα

Παύλος Παπαπαύλου
Παρουσιάστηκαν επίσημα τα Honor 50 και έρχονται σύντομα και στην Ελλάδα
H Honor άνοιξε τα χαρτιά της για τη νέα σειρά συσκευών, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Η Honor άνοιξε επίσημα τα χαρτιά της για την επόμενη γενιά συσκευών που θα σημάνει και την επιστροφή στην αγορά των κινητών με Android και GMS. H σειρά Honor 50 θα εστιάσει αρκετά στα της κάμερας, αφού το Honor 50 Pro ειδικά είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα στο μπροστινό τμήμα, καθώς και με 6 λειτουργίες λήψης πολλαπλών φακών που χρησιμοποιούν τους μπροστινούς και πίσω φακούς ταυτόχρονα.

Τρία μικρόφωνα είναι απλωμένα σε όλο το σώμα της συσκευής για καλύτερη απόδοση στα videos, ενώ την ποιότητα του υλικού που καταγράφεται με τις πίσω κάμερες εξασφαλίζει μια κύρια κάμερα 108MP, ένας ευρυγώνιος φακός 8MP, μια macro κάμερα 2MP και μια κάμερα βάθους 2MP. Οι συσκευές της σειράς θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα και θα είναι και συμβατές με το 5G. H οθόνη τους θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, ενώ θα προσφέρεται και δυνατότητα ταχείας φόρτισης 66W στο Honor 50 και έως 100W στο Honor 50 Pro.

Οι δύο εκδόσεις θα έχουν στο εσωτερικό τους τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G 5G, αλλά και λειτουργίες GPU Turbo X και Hunter Boost που δίνουν το κάτι παραπάνω σε επίπεδο επιδόσεων. Τα νέα Honor 50 Series θα κυκλοφορήσουν στις διεθνείς αγορές, αλλά και στην ελληνική. Για το πότε θα έρθουν προς τα μέρη μας πάντως, θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμη.