Πιλότος για δολοφονία της Καρολάιν: «Την σκότωσα μετά από καβγά» (vid)

Πιλότος για δολοφονία της Καρολάιν: «Την σκότωσα μετά από καβγά» (vid)
Ο πιλότος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έπνιξε την Καρολάιν με μαξιλάρι, μετά από καβγά.

Ο 32χρονος πιλότος, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε μετά από πολλές ώρες την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

«Ο πιλότος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως σκότωσε την Καρολάιν μετά από καβγά που είχαν, ο οποίος ήταν έντονος. Είπε πως ήταν πολύ έντονοι οι διαπληκτισμοί μεταξύ τους. Είπε πως όλο αυτό το διάστημα δεν έλεγε τίποτα και δεν ομολογούσε για τα όσα συνέβαιναν γιατί σκεφτόταν ότι είχε ένα μωρό 11 μηνών», αναφέρει το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο Open.

Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε πως έδρασε μόνος του ενώ ανέφερε στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό.

Στην κατάθεσή του φέρεται να ισχυρίστηκε πως τσακώθηκε με τη γυναίκα του και αυτή τον έδιωξε από το δωμάτιο και πέταξε το μωρό στην κούνια. Αυτό τον θόλωσε και της επιτέθηκε και την έπνιξε με το μαξιλάρι. Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας και δέθηκε μόνος του.

Οι αντιφάσεις του πιλότου

Η αστυνομία είχε στοιχεία και με την βοήθεια της τεχνολογίας κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας.

Τα στοιχεία ήταν:

  • Το βιομετρικό της ρολόι καταγράφει απότομη αύξηση των καρδιακών της παλμών την ώρα που εκείνος είχε πει ότι είχε πεθάνει και μετά αυτή η ζωτική ένδειξε παύει.
  • Τις ώρες που κατά την δική του κατάθεση ήταν δεμένος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδεικνύεται ότι εκινείτο μέσα στο σπίτι. Αυτό προέκυψε από τη εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει βήματα και αναλύθηκαν τα δεδομένα για το επίμαχο διάστημα.
  • Η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε πολύ νωρίτερα από την κάμερα ασφαλείας από τις ώρες που υποτίθεται ότι είχαν μείνει στο σπίτι οι «ληστές».