Πορτογάλος βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι που ταξίδεψε όλο τον Ατλαντικό Ωκεανό (pic)

Πορτογάλος βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι που ταξίδεψε όλο τον Ατλαντικό Ωκεανό (pic)
Ένας 17χρονος στην Πορτογαλία βρήκε ένα μπουκάλι το οποίο περιείχε ένα μήνυμα που είχε ταξιδέψει όλο τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο Κρίστιαν Σάντος, ένας 17χρονος δύτης από τις Αζόρες της Πορτογαλίας βρήκε ένα μπουκάλι Powerade στην θάλασσα. Μέσα σε αυτό υπήρχε ένα γράμμα και σύμφωνα με αυτό, το μπουκάλι είχε πεταχτεί στο Ρόουντ Άιλαντ το 2018.

Το σημείωμα που ήταν γραμμένο με πορτοκαλί μαρκαδόρο έγραφε: «Είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών. Είμαι 13 ετών και έχω έρθει επίσκεψη στην οικογένειά μου στο Ρόουντ Άιλαντ. Είμαι από το Βερμόντ», ενώ είχε επίσης τη διεύθυνση και το email του νεαρού αποστολέα.

Η μητέρα του Κρίστιαν, Μόλι Σάντος ανέβασε το σημείωμα στο facebook, ζητώντας από άλλους χρήστες να μοιραστούν την ανάρτηση, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί ο αποστολέας.

«Γεια σας παιδιά! Ο γιος μου που κάνει καταδύσεις εδώ στις Αζόρες βρήκε ένα μπουκάλι που επέπλεε και μέσα σε αυτό υπήρχε ένα σημείωμα. Προσπαθήσαμε να στείλουμε email στο άτομο που το έστειλα, αλλά δεν πήραμε απάντηση. Οπότε αν γνωρίζετε κάποιον που ζει στο Βερμόντ, ζητήστε του να το μοιραστεί, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε αυτό το παιδί. Είναι εκπληκτικό που ήρθε από τόσο μακριά», έγραψε η μητέρα του στο facebook.

Η Μόλι Σάντος είπε ότι έστειλε ένα email στη διεύθυνση, αλλά ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση.