Γηπεδικό ξύλο σε παραλιακό καφέ στο Έσσεξ, έφευγαν ξαπλώστρες, καρέκλες και τραπέζια (vid)

Γηπεδικό ξύλο σε παραλιακό καφέ στο Έσσεξ, έφευγαν ξαπλώστρες, καρέκλες και τραπέζια (vid)
Γης μαδιάμ τα έκαναν δύο παρέες σε παραλία του Έσσεξ στην Αγγλία εκτοξεύοντας η μία στην άλλη ότι αντικείμενο έβρισκε πρόχειρο.

Μάχη σε στυλ… γηπεδική δόθηκε μεταξύ δύο παρεών στην παραλία του Έσσεξ στην Αγγλία, με τις δύο ομάδες ατόμων να παίρνουν για πολεμοφόδια ότι έβρισκαν πρόχειρο. Και μιας και βρίσκονταν σε παραλία οι ξαπλώστρες, οι καρέκλες και τα μπουκάλια είχαν την τιμητική τους.

Ο καύσωνας που έχει εξαπλωθεί στην Αγγλία τις τελευταίες ημέρες ήταν λογικό να γεμίσει τα παραλιακά μέρη της χώρας, γι αυτό και η αστυνομία είχε το νου της να είναι ασφαλείς στην πολυκοσμία και να λειτουργήσουν όλα ομαλά, ωστόσο αυτή την κατάσταση δεν την πρόλαβε.

Οι δύο παρέες τα έκαναν γης μαδιάμ, όπως θα δείτε και στο βίντεο, κόσμος προσπαθεί να πάρει τα πράγματά του και να απομακρυνθεί από καφέ, ώστε να μην τους βρει και καμιά… αδέσποτη.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από 15 άτομα που πρωταγωνίστησαν στον καυγά, ενώ εκπρόσωπός της Ίαν Χιουζ είπε: «Αν και η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου απόλαυσε τη λιακάδα με ασφάλεια, υπήρχαν δυστυχώς κάποιοι που επιχείρησαν να χαλάσουν την ημέρα των υπολοίπων. Εργαζόμαστε σκληρά για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στον καβγά και στο πλαίσιο της έρευνάς μας θέλουμε να μιλήσουμε στα 15 άτομα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες. Αν αναγνωρίζετε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα ή συγκαταλέγεστε σε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας», δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Ίαν Χιουζ.

Ο Πολ Τόμσον, ο ιδιοκτήτη της καφετέριας Pebbles One όπου έλαβε χώρα η μάχη είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα ατόμων από την παραλία πλησίασε στη βεράντα όπου έτρωγε μια άλλη παρέα αι ύστερα από κάποια λόγια που εξελίχθηκαν σε προσβολές ξεκίνησε ο «πόλεμος».. «Έδειχναν να γνωρίζονται» είπε ο Τόμσον για τις δύο παρέες!