Υπέρ της απεργίας οι επιβάτες στον Πειραιά: «Δεν τα έχουμε με τους απεργούς, το νομοσχέδιο είναι σφαγείο» (vid)

Υπέρ της απεργίας οι επιβάτες στον Πειραιά: «Δεν τα έχουμε με τους απεργούς, το νομοσχέδιο είναι σφαγείο» (vid)
Με τις εταιρίες και όχι με τους εργαζόμενους που απεργούν τα έχουν οι επιβάτες στον Πειραιά.

Στο πλευρά των απεργών στέκονται οι επιβάτες των πλοίων που ήταν να ταξιδέψουν σήμερα στα νησιά της Ελλάδας και αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους.

Παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω videos, τάχθηκαν υπέρ των κινητοποιήσουν σήμερα.

«Αυτοί είναι μάγκες και κάνουν απεργία με αυτές τις συνθήκες. Δεν θα πάω Σαντορίνη, δεν θα πάω πουθενά και θα καθίσω δίπλα τους, μαζί τους», είπε η πρώτη κυρία, ενώ μία άλλη συμπλήρωσε: «Οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο και εμείς εργαζόμενοι είμαστε».

Λίγο αργότερα, μία γυναίκα τόνισε: «Καλά κάνουν οι άνθρωποι και κάνουν την απεργία τους. Μπράβο», με μία άλλη να είναι πιο καυστική: «Εμείς δεν τα βάζουμε με τον κόσμο που κάνει απεργία. Τα βάζουμε με τους πλοιοκτήτες που δεν ενημερώνουν. Εμείς δεν τα έχουμε με τους εργαζόμενους, εργαζόμενοι είμαστε όλοι. Το νομοσχέδιο είναι σφαγείο».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, βλέποντας τα παραπάνω videos, οι επιβάτες δεν τα είχαν με όσους απεργούσαν αλλά με τις εταιρίες που δεν τους είχαν ενημερώσει. Άλλες έλεγαν οτι τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά και άλλες οτι δεν γνωρίζουν αν όντως θα γίνουν.

Μάλιστα μία κοπέλα στο Open είπε οτι η κίνηση των εταιριών να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν τα δρομολόγια παρά την απεργία, ήταν για να ασκηθεί πίεση στους εργαζομένους.