Απαράδεκτο ρατσιστικό fake news από τον Τσελέντη (pics)

Απαράδεκτο ρατσιστικό fake news από τον Τσελέντη (pics)
Ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης παρουσίασε τις ζημιές στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στην Βηρυτό από την έκρηξη σα να έχουν γίνει στην Ελλάδα από μετανάστες.

Σε ακόμα μία ρατσιστική ανάρτηση με fake news προχώρησε χθες το βράδυ ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης χθες το βράδυ, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στα social media.

Και λέμε «ακόμα μία» γιατί ο υποψήφιος με τη ΝΔ στις τελευταίες ευρωεκλογές, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Το είχε κάνει και τον Μάρτιο όταν κατάφερε να χωρέσει τον όρο «λαθρομετανάστες» σε ένα ποστάρισμά του για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας.

Αυτή τη φορά όμως, το αντικείμενο του είναι διαφορετικό. Ή μάλλον για την ακρίβεια δεν υπήρχε αντικείμενο, καθώς ήταν fake news.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από μία εκκλησία, το εσωτερικό της οποίας έχει υποστεί ζημιές, θέλοντας να τις χρεώσεις σε λεηλασία από πρόσφυγες. «Για να ξεχωρίσετε κάποιοι Έλληνες την διαφορά μεταξύ του "Φιλοξενώ" και του "μου παίρνουν την πατρίδα"!!!».

Μόνο που η πραγματικότητα ήταν κάπως διαφορετική από αυτή που ήθελε να παρουσιάσει ο κ. Τσελέντης, καθώς η εικόνα αυτή δεν ήταν από κάποια εκκλησία στην Ελλάδα, αλλά από την Βηρυτό.

Ήταν από αυτή του Αγίου Γεωργίου με τις ζημιές που φαίνονται να μην έχουν γίνει από ανθρώπινη ενέργεια, αλλά από την έκρηξη που συγκλόνισε την περιοχή τον Αύγουστο του 2020.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από κάτω στα σχόλια γινόταν ένας μικρό χαμός με όσους επεσήμαναν το fake news, αλλά ο γνωστός σεισμολόγος δεν μπήκε στον κόπο να ανακαλέσει.