Αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο στην Πειραιώς: «Να γίνει καλά το παιδί», λέει σοκαρισμένος ο οδηγός (vid)

Αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο στην Πειραιώς: «Να γίνει καλά το παιδί», λέει σοκαρισμένος ο οδηγός (vid)
Σοκαριστικό τροχαίο στην Πειραιώς, αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο αγόρι που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω επειδή δεν τον είδα. Ήταν ακριβώς μπροστά μου. Πάτησα κι ένα φρένο. Αλλά δεν είχα περιθώριο», λέει σοκαρισμένος ο οδηγός ενός τροχαίου στην Πειραιώς, μιλώντας στην κάμερα του Star.

Συγκεκριμένα, στο τροχαίο τραυματίστηκε ένα 12χρονο παιδί, που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Σοκαρισμένος προσπαθεί να περιγράψει στην κάμερα του Star, όσα έγιναν στην Πειραιώς το μεσημέρι του Σαββάτου (12/6).

«Για ένα δευτερόλεπτο είδα το παιδί να βγαίνει τρέχοντας κάθετα της Πειραιώς. Έκανα ό,τι μπορούσα όσον αφορά το φρένο και το τιμόνι αριστερά. Τον πέτυχα στην δεξιά άκρη του αυτοκινήτου. Κοίταξα αμέσως τον καθρέφτη. Το παιδί δεν βγήκε μπροστά, το παιδί έφυγε από πάνω. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι στο παρμπρίζ, ήταν σοκ. Αλλά το παιδί να γίνει καλά, αυτό έχει σημασία», συμπλήρωσε ο οδηγός.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 13:30 όταν ο μικρός κρατώντας φαγώσιμα που μόλις είχε αγοράσει προσπάθησε να περάσει κάθετα την λεωφόρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόλις είδε το τρόλεϊ να σταματά μπροστά του, θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Στο μυαλό του είχε ότι αφού σταματάει έτσι το λεωφορείο, περνάω κι εγώ. Αλλά δεν έγινε έτσι. Και πέρασε και τον σήκωσε στον αέρα το αμάξι», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο οδηγός του τρόλεϊ από την πλευρά του υποστηρίζει πως το παιδί βρισκόταν πίσω από το όχημα. «Με το που ξεκινάω από την στάση, βλέπω έναν πιτσιρικά να φεύγει πίσω από το όχημα, τρέχοντας και τον πέτυχε το Ι.Χ», ανέφερε.

Αμέσως μετά το τροχαίο, έφτασε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας, πήρε κατάθεση από τους μάρτυρες και προσπαθεί να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο «Παίδων», έχει τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ. Επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργείο.