Προνόμια από τον Ιούλιο για τους εμβολιασμένους βάζει μπρος η Κυβέρνηση... Βγάζουν τις μάσκες (vid)

Προνόμια από τον Ιούλιο για τους εμβολιασμένους βάζει μπρος η Κυβέρνηση... Βγάζουν τις μάσκες (vid)
Στο “πακέτο” των προνομίων για τους πλήρως εμβολιασμένους θα συγκαταλέγεται η ελεύθερη είσοδος χωρίς μέτρα σε μαζικές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, γήπεδα και κέντρα διασκέδασης.

Είχε προαναγγελθεί και φαίνεται πλέον πως περνάει στην πράξη. Η Κυβέρνηση, από τον επόμενο μήνα, βάζει μπρος το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα για τους πλήρως εμβολιασμένους, αφού φυσικά θα έχει περάσει το απαραίτητο διάστημα ανοσίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στο “πακέτο” των προνομίων για τους πλήρως εμβολιασμένους θα συγκαταλέγεται η ελεύθερη είσοδος χωρίς μέτρα σε μαζικές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, γήπεδα και κέντρα διασκέδασης.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και είναι πιθανή η έναρξη αυτού του “πακέτου” προνομίων στα μέσα Ιουλίου, όταν και τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για όλους (σ.σ. οι 18άρηδες από την επόμενη εβδομάδα), όπως επιβεβαίωσε και κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, στον ΣΚΑΙ.

Στα μέτρα αυτά θα βρίσκεται και η μη υποχρεωτική χρήση της προστατευτικής μάσκας, ενώ δεν θα υποχρεούνται και για self test.

Από κει και πέρα, τα μέτρα θα παραμείνουν ως έχουν για τους κλειστούς χώρους και τα καταστήματα εστίασης και το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί η τροποποίησή τους.