Έξαλλος ο Χατζηνικολάου, «φωτογράφισε» Πορτοσάλτε: «Ο απεργοσπάστης ήταν ντροπή, πες εκβιάστηκα από το αφεντικό μου»

Έξαλλος ο Χατζηνικολάου, «φωτογράφισε» Πορτοσάλτε: «Ο απεργοσπάστης ήταν ντροπή, πες εκβιάστηκα από το αφεντικό μου»
Ο Νίκος Χατζηνικολάου καταφέρθηκε κατά των απεργοσπαστών και μίλησε γι αυτούς που «Έκαναν και tweet χθες για να υπερασπιστούν την άθλια απόφασή τους». Δείτε το tweet του Άρη Πορτοσάλτε.

Στους απεργοσπάστες της Πέμπτης (10/6) αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm. Αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στους Μαρία Σάκκαρη και Στέφανο Τσιτσιπά και τόνισε πως η Κυβέρνηση πρέπει να ξαναδεί το εργασιακό νομοσχέδιο, στη συνέχεια στάθηκε στους απεργοσπάστες δημοσιογράφους.

Είπε πιο συγκεκριμένα πως «μας προέκυψε κι ένα καινούργιο με την χτεσινή (Πέμπτη 10/6) απεργία. Μέχρι τώρα ήξερα πως το να είσαι απεργοσπάστης ήταν ντροπή, δηλαδή προχωράς με σκυμμένο το κεφάλι και πας τοίχο-τοίχο. Από χθες έχουμε νέα κατηγορία απεργοσπαστών. Τον υπερήφανο απεργοσπάστη».

Στη συνέχεια τόνισε: «Πες με ειλικρίνεια, χαμήλωσε το βλέμμα σου, πες εκβιάστηκα από το αφεντικό μου και αναγκάστηκα να εργαστώ και μην το παίζεις υπερήφανος. Μη σηκώνεις και σημαία ενώ είσαι απεργοσπάστης. Μην παριστάνεις, δηλαδή, τον υπερήφανο απεργοσπάστη διότι δεν πείθεις κανέναν.

Γνωρίζουν αυτοί για τους οποίους το λέω ποιοι είναι. Έκαναν και tweet χθες για να υπερασπιστούν την άθλια απόφασή τους να σπάσουν την απεργία των εργαζομένων. Μόνο ντροπή, μόνο ντροπή».

Tweet έγραψε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε μέσα από το οποίο ανέφερε: «Σήμερα είναι ημέρα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Άλλος-η θέλει να απεργήσει, Άλλος-η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Τελειώνουμε τον συνδικαλιστικό ολοκληρωτισμό..».

Άλλωστε η ΕΣΗΕΑ έχει παραπέμψει τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Βασίλη Παπαδρόσο και τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να απολογηθούν για το σπάσιμο της απεργίας.