Προκαταρκτική έρευνα για την «ψυχολόγο» της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά (vid)

Προκαταρκτική έρευνα για την «ψυχολόγο» της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά (vid)
Φέρεται να υποστήριξε ότι ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για μία παρερμηνεία, την οποία απέδωσε στα ΜΜΕ.

Προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την «ψυχολόγο» της 20χρονης Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά.

Στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί, βάσει και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ ως ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν πήγε αυτοβούλως σήμερα (8/6) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων.

Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης

«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το "Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων" με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 60χρονη γυναίκα, που φέρεται ότι βοηθούσε ψυχολογικά την κοπέλα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 60χρονη, που κλήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας άσκησης επαγγέλματος και όχι για να καταθέσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, δεν παρουσίασε στους αστυνομικούς κάποιο πτυχίο, αλλά μια σειρά από πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η γυναίκα παρέμεινε στην ΓΑΔΑ για περίπου δύο ώρες.