«Άνοιξε» κόντρα Καινούργιου-Σκορδά: Οι σπόντες της Φαίης έφεραν την απάντηση της Κατερίνας (vids)

«Άνοιξε» κόντρα Καινούργιου-Σκορδά: Οι σπόντες της Φαίης έφεραν την απάντηση της Κατερίνας (vids)
Μετά από τον ντόρο που έγινε για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη, η Φαίη Σκορδά θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις και η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε.

Μια «κόντρα» άνοιξε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά, μετά από όσα ανέφερε η παρουσιάστρια του «Πρωινού» στην εκπομπή της σχετικά με την πληροφορία για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη.

Τι συνέβη

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια πληροφορία πως η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, παντρεύεται με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου και μάλιστα είχε μεταδοθεί και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Ωστόσο η ηθοποιός το διέψευσε στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» αναφέροντας: «Κάτι άκουσα ότι παντρεύομαι τον Ιούνιο. Δεν πρόλαβα δεν μου το είπαν και μένα πιο νωρίς. Τι να σου πω, εδώ είμαι, δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα, με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα και μάλλον θα γίνει τελικά τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα σε κλειστό κύκλο».

H Φαίη Σκορδά στην σημερινή (8/6) εκπομπή θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να δώσει κάποιες εξηγήσεις λέγοντας:

«Αισθάνθηκα χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλοι μέρα με αυτό. Προφανώς για να το πούμε την Πέμπτη με όλη μου την καλή πρόθεση, γιατί αυτή δεν θέλω να αμφισβητείται... Το είπαμε γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε "να το πούμε"; Και μας είπαν "Πείτε το". Ήρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν, είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε και για καλό. Για μένα κάποια θέματα όπως τα υγείας, τα παιδιά, οι εγκυμοσύνες δεν τα θίγεις ποτέ. Αυτό επειδή είχε γραφτεί, το είπαμε και ξαναλέω, ήταν μια πληροφορία που μας ήρθε μέσα από το κανάλι».

«Όταν λοιπόν δεν σε παίρνουν εκείνη την ώρα, να σου πουν "μην το παίξεις", δεν θέλουν ρε παιδί μου, ή "δεν ισχύει". Παίρνει άνθρωπος της εκπομπής να ρωτήσει και δεν λες τίποτα. Δεν θα έλεγα κάτι, απλή επειδή πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω. Οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ούτε θα στέλναμε κάμερα, ούτε τίποτα, μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται», τόνισε.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε τα εξής: «Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι εδώ στον ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια, γιατί σημαίνει εκεί κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα. Είναι σοβαρά κάποια πράγματα. Γιατί όταν μου λένε αυτή την πληροφορία, σημαίνει μετά ότι είναι προσωπικό για την Φαίη και λέμε άλλες πληροφορίες. Για μένα ισχύει η πληροφορία. Το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα, άκουσα πολλά σενάρια, δεν θέλω όμως να επεκταθώ. Απλώς και προς τα πρόσωπα που το διάβασαν και εγώ που το είδα και στα σάιτ "διαψεύδει το Πρωινό". Υπήρχε η πληροφορία και μάλιστα μέσα από τον ίδιο τον σταθμό, άρα μάλλον ίσχυε ή κάτι άλλο συνέβη. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, ούτε είμαστε τρελοί να πούμε ξαφνικά ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. Απλώς, δεν θέλω να αμφισβητείται -για μένα είναι πολύ σημαντικό- η πρόθεση. Υπήρχε η πληροφορία., Είναι σαν να λες ότι θέλαμε να κάνουμε κακό. Υπήρχε η πληροφορία και θα μπορούσε κάποιος να πάρει να πει μην το πείτε, αλλάξτε το, διαψεύστε το, δεν το θέλουμε. Κανείς δεν είπε τίποτα, ίσα ίσα. Δίνω πάντα τον χρόνο που χρειάζεται σε καταστάσεις και πρόσωπα κάθε φορά. Για κάποια άλλα πρόσωπα το αφήνω έτσι και περνάει, για το συγκεκριμένο ήθελα να τοποθετηθώ. Ακόμα τα έχουμε καλά με τα μυαλά μας, 10 άτομα εδώ στην εκπομπή», κατέληξε.

Καινούργιου για Σκορδά: «Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», πληροφορήθηκε όσα ειπώθηκαν από την Φαίη Σκορδά και θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, μέσα από την εκπομπή της.

«Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1, και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο να τοποθετηθούμε και εμείς γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον συνεργάτη της να συμπληρώνει: «εμείς είχαμε πει εδώ, την Τετάρτη πως η Δανάη Μιχαλάκη θα παντρευτεί τον Αύγουστο. Αυτή την πληροφορία είχαμε. Την Πέμπτη ειπώθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι θα παντρευτεί την Παρασκευή. Την επόμενη ημέρα, την Παρασκευή και ενώ είχε μεσολαβήσει η διάψευση με ανάρτηση της μητέρας του γαμπρού, της κυρίας Φιλαρέτης Κομνηνού, ειπώθηκε ξανά από το Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Αφού αυτό ειπώθηκε από το κανάλι που φιλοξενεί τις Άγριες Μέλισσες, σήμανε συναγερμός σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία και όχι μόνο στην δική μας εκπομπή. Εμείς κάναμε απλά την δουλειά μας, επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Σύρου που μας είπε ότι δεν παντρεύονται. Επικοινωνήσαμε και με άλλους συναδέλφους που μας είπαν ότι η Δανάη Μιχαλάκη βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει πρόβες για το θέατρο. Μάθαμε στην συνέχεια πως την Κυριακή έχει ξανά πρόβα το μεσημέρι και η συνάδελφος πήγε την βρήκε και της παραχώρησε δηλώσεις».

Η Κατερίνα Καινούργιου στην συνέχεια πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Κάναμε ρεπορτάζ και η ίδια διέψευσε την είδηση. Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Τα κανάλια, πέρα από τον τίτλο ΑΝΤ1, Open, ΣΚΑΪ, Alpha, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή… Τώρα συγκινούμαι... Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι», τόνισε.

«Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι όσο ανεβαίνω, με την βοήθεια των συνεργατών μου και ποτέ μόνη μου, αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι και όχι η αυλή, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι ποτέ να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.