Ο Χρήστος Λούλης απάντησε κατά λάθος στον Λιάγκα: «Όταν κάποιος σε πη@#!&...» (vid)

Ο Χρήστος Λούλης απάντησε κατά λάθος στον Λιάγκα: «Όταν κάποιος σε πη@#!&...» (vid)
Ένα «γαλλικό» ξεστόμισε κατά λάθος ο Χρήστος Λούλης, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ήταν ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε κάνει πως δεν είναι συμπαθής στον χώρο και δεν ξέρει γιατί, ενώ μίλησε και για τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει και στον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις άσχημες συμπεριφορές.

«Το #metoo ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε πάλι την ουσία του πράγματος και να μην καταλήξει να είναι προσωποποιημένο πάνω σε πέντε ανθρώπους, πέντε θύτες και 15 θύματα, τους οποίους τους ξέρουμε, είναι διάσημοι, τους θαυμάζουμε ή όχι, είναι εκεί πάνω και μείνει όλο γύρω από το πρόσωπό τους και δεν δούμε λιγάκι το γύρω γύρω, ένα συνολικό πολιτιστικό θέμα. Θέμα παιδείας και καλλιέργειας και ηθικής τάξης. Ταυτόχρονα με την καταγγελία πρέπει να υπάρχει εγρήγορση σε όλους, από τους πάνω μέχρι τους πιο κάτω», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης πρόσθεσε επίσης: «Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτούς που λένε "γιατί τώρα;". Ο καθένας βγαίνει και μιλάει όποτε μπορεί, τώρα μπόρεσε και τώρα μίλησε. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο για να ξέρω πώς νιώθει ένας άνθρωπος που έχει κακοποιηθεί, έχει βιαστεί. Δεν μπορώ να πω πότε θα μιλήσει κάποιος. Κι ακόμα κι αν ήμουν στην θέση τους και μιλούσα, ο άλλος είναι μάλλον άλλος χαρακτήρας. Ο καθένας έχει την δύναμή του και την αδυναμία του. Από την άλλη, όσο και να εκτιμάς κάποιους ανθρώπους, είτε προσωπικά, είτε σαν καλλιτέχνες, πρέπει να ακούς και λιγάκι όταν ο άλλος σου λέει κάτι πιο σοβαρό. Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με τις συνεργασίες του, όπως π.χ. εκείνη με τον Λευτέρη Βογιατζή «που ήταν ένας σκληρός άνθρωπος που σας πίεζε» του είπε ο παρουσιαστής εκείνος απάντησε ξεστομίζοντας κατά λάθος και ένα «γαλλικό»: «Την ώρα που κάποιος σε πη@#!&, συγγνώμη, σε πατάει κάτω ήθελα να πω. Συγγνώμη παιδιά...», είπε.