Μικρούτσικος για υποδοχή Τριαντάφυλλου: «Η Ελλάδα αναστέναζε στα γήπεδα, τώρα αναστενάζει στα αεροδρόμια» (vid)

Μικρούτσικος για υποδοχή Τριαντάφυλλου: «Η Ελλάδα αναστέναζε στα γήπεδα, τώρα αναστενάζει στα αεροδρόμια» (vid)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την επιστροφή του Τριαντάφυλλου από το Survivor και την υποδοχή του με συνθήματα και φωνές.

Ο Τριαντάφυλλος χτες (7/6) επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor και οι θαυμαστές τον υποδέχτηκαν σαν νικητή με συνθήματα, τριαντάφυλλα και πανηγυρισμούς.

Μάλιστα ο ίδιος σταμάτησε τους άνδρες της ασφάλειας, που τον είχαν περικυκλώσει, γύρισε προς τον κόσμο, τους ευχαρίστησε και είπε «Σας αγαπώ ρε».

Στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», σχολιάστηκε η υποδοχή αυτή, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «ο Ντάφυ το χειρίστηκε πολύ καλά όμως» και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντάει: «και τι να κάνει να τους πλακώσει στις κλωτσιές;».

Στην συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε «Δεν υπήρξε θέμα χειρισμού. Βλέπουμε αυτά που βλέπουμε και αν είναι θα κρίνουμε αυτά που κρίνουμε. Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Ο Ντάφυ είναι μια από τα ίδια δηλαδή "σας αγαπώ, σας ευχαριστώ με στηρίξατε". Δεν υπάρχει χειρισμός. Συνεχίζεται το δόγμα Ατζούν, δηλαδή σιδηροδέσμιοι αυτοί που αποχωρούν να έρχονται στα κελιά, της Αθήνας. Αυτό, ότι σταμάτησε και είπε "στοπ" ήταν το πιο ωραίο. Μετά έκανε τους γνωστούς νταφισμούς», τόνισε.

«Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να δημιουργήσει όλους αυτούς τους κραδασμούς δημοτικότητας και έχει αντικείμενο και ο κόσμος σαν έκφραση αγάπης και ο Τριαντάφυλλος να το αντιμετωπίσει. Απλά αν θέλουμε να κρίνουμε, εγώ θα πω, έχουν περάσει 45 χρόνια από τότε που ο Σαββόπουλος στο "10 χρόνια κομμάτια" είχε αυτό το τραγούδι που έλεγε ότι στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει. Βλέπουμε ότι μετά από 45 χρόνια, στα αεροδρόμια η Ελλάδα αναστενάζει. Αυτό είναι κοινός παρονομαστής στα πάντα. Το είπα και στην ανάλυση που έκανα για τον Τζέιμς. Δεν είναι ευθύνη ούτε του Τριαντάφυλλου, ούτε τους Τζέιμς, ούτε και της παραγωγής. Είναι ευθύνη συνολικά της τηλεόρασης. Πώς αντιλαμβάνεται τον τηλεθεατή-καταναλωτή, πώς του το πασάρει και πώς δημιουργεί μια σειρά ινδάλματα, για να μπορεί να περάσει αυτά που θέλει να περάσει...», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.