Μητέρα ντύθηκε σαν την κόρη της και πήγε στην θέση της σχολείο (vids)

Μητέρα ντύθηκε σαν την κόρη της και πήγε στην θέση της σχολείο (vids)
H Casey Garcia ήθελε να αποδείξει πως τα μέτρα προστασίας του σχολείου στο Τέξας δεν ήταν αυστηρά.

Έναν ιδιαίτερο και σίγουρα όχι συνηθισμένο τρόπο, επέλεξε μία μητέρα στο Τέξας προκειμένου να αποδείξει οτι στο σχολείο της κόρης της δεν υπάρχουν επαρκή μέτρα ασφαλείας.

Ντύθηκε λοιπόν σαν την 13χρονη και εκμεταλλευόμενη το γεγονός οτι η μάσκα κάλυπτε βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου της, πήγε στο Garcia-Enriquez Middle School του Ελ Πάσο.

Στο πρώτο video που ανέβασε φαίνεται να χαιρετάει δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια μπήκε ως Julie στην τάξη, μιλώντας σα να μην τρέχει τίποτα με τους δάσκαλους και τους συμμαθητές.

Όλα έδειχναν οτι θα την έβγαζε... καθαρή, όμως στην τελευταία ώρα των μαθημάτων κάποιος την κατάλαβε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή της και να χρειαστεί να πληρώσει 7,088 δολάρια εγγύηση για να βγει έξω.

Σε ένα από τα videos που ανέβασε στο Youtube, δικαιολόγησε την κίνησή της αυτή, λέγοντας: «Δεν το έκαναν αυτό για να προκαλέσω αναστάτωση και να πω ποιο σχολείο είναι. Χρειαζόμαστε όμως καλύτερη ασφάλεια στα σχολεία μας. Αυτό προσπάθησα να αποδείξω, χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστική».