Χαμός στο συμβούλιο του Survivor με Σάκη και Καρολίνα, «είμαι έξαλλη...» (vid)

Χαμός στο συμβούλιο του Survivor με Σάκη και Καρολίνα, «είμαι έξαλλη...» (vid)
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Καρολίνα.

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί στο Survivor δεν έχουν τέλος, παρά το γεγονός ότι έχουν μείνει λίγοι παίκτες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (6/6) οι "Amigos" κορόιδευαν τον Τριαντάφυλλο, παίζοντας ένα «θεατρικό», ενώ τον αποκαλούσαν καραγκιόζη.

Ο Σάκης Κατσούλης εκνευρίστηκε πάρα πολύ με αυτό αφενός επειδή ο τραγουδιστής έχει αποχωρήσει και αφετέρου επειδή είχαν γίνει φίλοι μέσα στο παιχνίδι.

Στο τρέιλερ της Δευτέρας (7/6) ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πλέον μόνοι τους και έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση με τους πέντε συμπαίκτες τους.

Μάλιστα η Ελένη Χαμπέρη δεν μιλάει και με τα... καλύτερα λόγια για το ζευγάρι του ριάλιτι, ωστόσο η Μαριαλένα τονίζει πως εκείνη είχε πάει και κατηγορούσε τους υπόλοιπους "Amigos" όταν της είχαν γυρίσει την πλάτη.

Η Ελένη από την άλλη χαρακτηρίζει λάθος την στάση του Σάκη και της Μαριαλένας καθώς θεωρεί πως στόχος τους είναι να την βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση.

Ένας χαμός όμως γίνεται και στο συμβούλιο του νησιού με έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Σάκη και την Καρολίνα, με τους τόνους να ανεβαίνουν.

«Αυτή την καραμέλα ότι τις τελευταίες 15 μέρες είμαι έξαλλη και νευρική και κάτι έχω πάθει και δεν ξέρω κι εγώ...», είπε η Καρολίνα.

«Είσαι αρνητική και μια έτσι μια αλλιώς», της απάντησε ο Σάκης Κατσούλης.